Familia inovativă wenglor

 • 0 comentarii

De-a lungul timpului, wenglor s-a implicat activ în viaţa socială a Sibiului, cu proiecte de sprijin și stimulare în domeniul educaţiei, sănătăţii, culturii și mediului înconjurător.

Așa cum o spune și motto-ul companiei noastre – familia inovativă -, wenglor pune accentul pe oameni și inovaţie tehnologică. Și pentru că în dezvoltarea umană, educaţia este esenţială, vă prezentăm câteva dintre acţiunile desfășurate în Sibiu, cu sprijinul wenglor.

Cea mai recentă implicare wenglor în aria educaţională s-a concretizat joi, 04.02.2016, prin inaugurarea Laboratorului de limbi străine aplicate din cadrul Liceului Energetic Sibiu. Laboratorul a fost renovat și modernizat, din fondurile wenglor, cu sprijinul Asociaţiei Umanitare „Alexandra Nanu”.

Dorim astfel să mulţumim cadrelor didactice și conducerii liceului pentru deschidere și implicare și să le urăm elevilor: „Spor la învăţat!

În decursul anului 2015, wenglor a organizat concursurile „Student Hardware Challange” și „Student Software Challange” pentru studenţii Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, continuând tradiţia începută în anul 2014, odată cu organizarea primului concurs.

La final, toţi studenţii au fost premiaţi, iar cei care s-au clasat pe primele 3 locuri au obţinut premii în valoare totală de aproximativ 2.000 de euro. Pentru că aceste acţiuni au recompensat cei mai buni dintre studenţi și, cu siguranţă, au motivat pe mulţi să își crească performanţele, aceste concursuri vor fi organizate anual cu sprijinul Universităţii.

De asemenea, colaborarea constantă cu Asociaţia Umanitară „Alexandra Nanu” (AUAN) acordă în fiecare an o șansă la educaţie copiilor cu rezultate școlare bune ai căror părinţi nu îi pot susţine financiar.

Așadar, „scopul familiei inovative wenglor este de a contribui, pe cât posibil, la o construcţie solidă a viitorului comunităţii sibiene și suntem convinși că temelia acestei construcţii este și va fi – educaţia” – Herbert Oprea, manager general wenglor

 

February 16, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Catalogul Produs in Sibiu

P1

cauta

Articole, Evenimente, Produse, Cariere, Producatori Sibieni

Cum se produce?

galerie video

astazi s-au produs in Sibiu

 • 400

  ML de forari
  Terra Tehno Foraj
 • 59524

  Ambalaje carton
  Thimm
 • 6000

  covrigi
  Simpa
 • 19.000

  iaurturi
  Mandra
 • 20000

  Trimiteri postale
  Posta Atlassib
castigatorii concursului 'De ce esti mandru ca esti sibian?'