Fii generos de Crăciun

 • 0 comentarii

Moş Crăciun, la fel ca în fiecare an, a început să strângă jucării şi rechizite pentru copiii mai puţin norocoşi, iar Shopping City Sibiu alături de Crucea Roşie Filiala Sibiu și Biteco îi vin în ajutor.

Pentru aceasta, în cadrul centrului commrcial, zona Douglas, a fost amenajat un brad spectaculos de reni de pluș, cu o înălţime de 4 metri. 400 de jucării de pluș din partea Shopping City Sibiu îşi vor găsi în Ajunul Crăciunului drumul către copii care vor avea un motiv în plus să zâmbească de sărbători, alături de jucăriile lăsate de vizitatori în urnele de lângă brad.

Vino la Shopping City Sibiu până pe 17 Decembrie şi donează jucării și rechizite pentru copiii din familiile defavorizate din centrele de zi de pe lângă Bisericile: Ștefan cel Mare, Turnișor și Valea Aurie, Asociația We Help, Asociația UCOS, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnul Roșu la bradul de jucării din zona Douglas!

 

December 7, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Catalogul Produs in Sibiu

P1

cauta

Articole, Evenimente, Produse, Cariere, Producatori Sibieni

Cum se produce?

galerie video

astazi s-au produs in Sibiu

 • 3000

  plăci indicatoare
  Print Center
 • 95.891

  umerase
  Mainetti
 • 10000

  Spectatori
  Astra Film
 • 400

  Analize
  Medica
 • 9726

  Wh electricitate
  M Holding
castigatorii concursului 'De ce esti mandru ca esti sibian?'