Klaus Iohannis

 • 0 comentarii

1. De ce sunteţi mândru că sunteţi sibian?

Sentimentul de mândrie locală apare doar atunci când mediul de viaţă oferit de respectivul oraş este unul cel puţin satisfăcător pentru locuitorii săi. În acest sens Sibiul mi-a dat motivele pentru a fi mândru. Oraşul a avut o evoluţie pozitivă bine conturată în ultimii aproape 15 ani. Acest fapt se datorează atât îmbunătăţirii infrastructurii oraşului, prin modernizarea de străzi, crearea de spaţii verzi, parcări şi spaţii publice funcţionale, dar şi datorită conştiinţei cetăţeanului sibian care, motivat de aceste schimbări pozitive, a înţeles că trebuie să participe activ în viaţa oraşului, chiar şi numai prin responsabilitatea de a păstra curăţenia şi de a-şi îngriji corespunzător proprietatea.

Sunt mândru de dezvoltarea unui oraş în care îmi place să locuiesc, un oraş apreciat în ţară şi în exterior ca o locaţie economică viabilă, ca un oraş turistic şi cultural viu şi ca un mediu de viaţă plăcut. Da, sunt mândru că sunt sibian.

2. Care consideraţi că este principalul beneficiu al campaniei „Produs în Sibiu” pentru comunitatea sibiană?

Campania „Produs în Sibiu” a atras atenţia asupra firmelor sibiene şi a poveştilor lor de succes. Campania a conştientizat sibienii cu privire la faptul că există firme locale care produc o gamă foarte largă de produse necesare membrilor comunităţii şi că, prin achiziţionarea acestor produse, cetăţenii pot contribui şi ei la susţinerea afacerilor locale, afaceri care se constituie ca angajatori ai membrilor comunităţii. Înţelegerea acestui mecanism este importantă pentru orice economie locală funcţională.

August 28, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Catalogul Produs in Sibiu

P1

cauta

Articole, Evenimente, Produse, Cariere, Producatori Sibieni

Cum se produce?

galerie video

astazi s-au produs in Sibiu

 • 2000

  Tiparituri publicitare
  Sorel
 • 3000

  Senzori
  Wenglor
 • 59524

  Ambalaje carton
  Thimm
 • 3000

  plăci indicatoare
  Print Center
 • 40

  Posete
  Rosu
castigatorii concursului 'De ce esti mandru ca esti sibian?'