Mircea Cazan

 • 0 comentarii

De ce sunteţi mândru că sunteţi sibian?


Sunt mândru că sunt sibian pentru că Sibiul este una dintre cele mai prospere centre urbane din România, din toate punctele de vedere: cultural, turistic, economic şi nu numai.
Sunt mândru că sunt sibian pentru că Sibiul înseamnă competenţă, tradiţie, cutume, modernitate, multiculturalism, standard ridicat de viaţă, Sibiul înseamnă oameni harnici cu o ţinută civică ireproşabilă.
Sunt mândru că sunt sibian pentru că Sibiul a fost primul şi singurul oraş din România, Capitală Culturală Europeană şi continuă să fie la acelaşi nivel ridicat de performanţă pe toate palierele: culturale, turistice, economice.

Care considerati ca este principalul beneficiu al campaniei “Produs in Sibiu” pentru comunitatea sibiana?


Promovarea şi alegerea consumului de produse marca Sibiu este o prioritate pentru noi sibienii, şi în acest sens trebuie să fim recunoscători pe deplin faţă de oamenii care pun pe primul loc promovarea, atât a produselor fabricate în Sibiu,cât şi a serviciilor locale sibiene. Prin susţinerea produselor fabricate în Sibiu ne ajutăm pe noi înşine, prin asigurarea unui standard de viaţă mai ridicat.
Să nu uităm ceea ce istoria Sibiului ne arată, că pe segmentul producţiei de mărfuri şi de produse, Sibiul a fost mulţi ani la rând cel mai puternic centru meşteşugăresc din Transilvania şi ţinând cont de competitivitatea existentă până în prezent în Sibiu, de calitatea serviciilor oferite de companiile sibiene, de calitatea oamenilor, şi a produselor pe care aceştia le promovează, Sibiul va reuşi cu succes să se menţină în aceeaşi direcţie de oraş performant şi competitiv.

September 9, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Catalogul Produs in Sibiu

P1

cauta

Articole, Evenimente, Produse, Cariere, Producatori Sibieni

Cum se produce?

galerie video

astazi s-au produs in Sibiu

 • 400

  Analize
  Medica
 • 505

  Clienti sanatosi
  Alphamed
 • 90.000

  sticle de suc
  Best
 • 3000

  plăci indicatoare
  Print Center
 • 961

  Expeditii
  Craiss
castigatorii concursului 'De ce esti mandru ca esti sibian?'