Produs în Sibiu – Tu ești cea mai importantă piesă

 • 0 comentarii

„Produs în Sibiu” a ajuns la un nou început. Se conturează, frumos și sigur, o tradiție în promovarea produselor locale, pe care campania o aduce în casele sibienilor, de mai bine de 4 ani. Succesul campaniei, ajunsă la cea de-a IV-a ediție, este confirmat atât de implicarea companiilor cu tradiție, care ne-au fost alături de-a lungul timpului, cât și de faptul că noi firme au răspuns oportunității de a fi prezentate comunității. Prin această campanie, sibienii au redescoperit produsele locale și implicit economia județului Sibiu, a avut de câștigat din legătura creată între producătorul și consumatorul local.

Noblețea acestui proiect ne obligă să-l continuăm! pentru companiile cu capital sibian care au evoluat în ultimii ani prin strategii inovative, prin standardizarea calității și prin viziune; pentru sibienii care au ajuns să aprecieze mărcile produse aici, să le cumpere și să aibă încredere în ele; pentru corporații, lideri pe piețele din străinătate, care produc în Sibiu oferind angajaților din județul nostru, locuri de muncă și calificare avansată, bazată pe o experiență de zeci sau sute de ani; pentru Sibiu.
Suntem cu toții implicați în reușitele celei mai ample campanii de recunoaștere și susținere a valorilor locale. Noi trebuie să-i încurajăm pe continuatorii tradiției rămase, pe cei care fac lucrurile cu responsabilitate. Noi suntem cei care trebuie să ducem misiunea mai departe.

Cea de-a IV-a ediție „Produs în Sibiu” se desfășoară în perioada 1 noiembrie 2015 – 1 februarie 2016. În cadrul său, se vor prezenta particularitățile, noutățile și principiile a zeci de companii producătoare din județul nostru. Scopul este de a conștientiza sibienii despre importanța majoră pe care o au în dezvoltarea economiei județului.
Campania este inițiată de Asociația „Produs în Sibiu” și susținută de Ziarul Sibiu100%.

 

November 6, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Catalogul Produs in Sibiu

P1

cauta

Articole, Evenimente, Produse, Cariere, Producatori Sibieni

Cum se produce?

galerie video

astazi s-au produs in Sibiu

 • 300

  MP de sticla
  Segani
 • 45.000

  pahare de mustar
  Mustardino
 • 999

  costume barbatesti
  Euroconf
 • 10.566

  linii de cod
  My Turn
 • 3000

  plăci indicatoare
  Print Center
castigatorii concursului 'De ce esti mandru ca esti sibian?'