Sibiul va fi capitala Benzilor Desenate, la începutul lunii aprilie

 • 0 comentarii

Cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional de Benzi Desenate va avea loc la Sibiu, în zilele de 3, 4 și 5 aprilie, în sala Centrului de Informare Turistică a Primariei Municipiului Sibiu. Invitați sunt doi autori francezi și opt autori români. Este vorba despre Thomas Gosselin, Jérôme Cazenave Puiu Manu, Octav Ungureanu, Serban Andreescu, Raluca Dragomir, Dodo Nita. Vor fi prezenți, de asemenea, Toma Alexandru, Alin Ivan, precum și „The Walking Dead Romania”.
„Editia 2015 a Festivalului va fi și ocazia de a celebra trei aniversări importante: 90 de ani de bandă desenată românească, 50 ani de existență a Editurii „Ecole des Loisirs„ și 25 de ani de bandă desenată de la Centrul Belgian din Bruxelles, Belgia. Fiecare aniversare va fi onorată printr-o expoziție prezentă în timpul Festivaluli”, spun organizatorii.
Intrarea la toate manifestăriledin cadrul evenimentului este gratuită. Vizitatorii pot cumpăra cărți cu Benzi Desenate realizate de autorii prezenți, pe toată perioada week-endului.
Festivalul Internațional de Benzi Desenate de la Sibiu este un eveniment organizat de Asociatia de prietenie „Ille et Vilaine Sibiu” (APIVS) și Asociatia „Solidarité 35 Roumanie”(S35R) cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu, a Institutului Francez din România, a Lectoratului francez de la ULBS, Delegației Wallonie-Bruxelles de la București, Centrului Cultural German Sibiu, Asociației francezilor din Sibiu, Librariei „Habitus”, Asociației Bedefililor din România, Asociației „Bulle d’Encre” și Asociației „La Ribambulle” din Franța, a Revistei Comics și Harap Alb Continuă.
Acțiunea este cofinanțată de Consiliul Local Sbiu și Primăria Municipiului Sibiu.

March 26, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Catalogul Produs in Sibiu

P1

cauta

Articole, Evenimente, Produse, Cariere, Producatori Sibieni

Cum se produce?

galerie video

astazi s-au produs in Sibiu

 • 999

  costume barbatesti
  Euroconf
 • 1000

  Km in Europa
  Transglobus
 • 45.000

  pahare de mustar
  Mustardino
 • 29.300

  pungi de pufuleti
  Best
 • 961

  Expeditii
  Craiss
castigatorii concursului 'De ce esti mandru ca esti sibian?'