Tămâian Ioan

 • 0 comentarii

De ce sunteţi mândru că sunteţi sibian?


Sunt mândru că sunt sibian pentru că sibienii sunt oameni de calitate, care ştiu ce este corectitudinea, francheţea, sunt oameni care îşi ţin cuvântul, îşi iubesc zona şi ţin la ţară. Sunt mândru că sunt sibian pentru că Sibiul ca municipiu este un oraş frumos care atrage oameni din toată lumea, datorită reliefului extraordinar şi datorită evenimentelor culturale care iau naştere aici. Mizez pe oameni şi pe natură. Sibiul este înzestrat cu forme de relief deosebite, iar oamenii de aici sunt foarte speciali pentru că sunt oameni corecţi. Eu fiind un om corect, îmi place să trăiesc între oameni corecţi, precum sunt sibienii. Este recunoscut faptul că Sibiul este un loc unde se trăieşte mai bine decât în alte judeţe ale ţării, viaţa locuitorilor din Sibiu fiind la un nivel mai ridicat faţă de celelalte oraşe.
Sibiul este fără îndoială un oraş ai cărui cetăţeni sunt mândri că trăiesc într-un spaţiu civilizat în care etica este motorul de acţiune. Şi nu în ultimul rând, sunt mândru că sunt sibian, pentru că, şi în calitate de artist, ca profesie de bază, pe lângă funcţia de parlamentar, e foarte important să trăieşti într-un oraş cult, şi am convingerea că oricare cetăţean al ţării ar fi mândru să trăiască acolo unde evenimentele culturale sunt prioritare, aşa cum se întâmplă la Sibiu.

Care considerati ca este principalul beneficiu al campaniei “Produs in Sibiu” pentru comunitatea sibiana?


Din toată experienţa de până acum s-a dovedit că tot ce se produce în Sibiu, poartă marca produsului de calitate, fie că vorbim de servicii administrative, zonale,sau produse tradiţionale din Sibiu destinate consumului. Principalul beneficiu al acestei campanii este din punctul meu de vedere acela al susţinerii mediului de afaceri sibian prin încurajarea antreprenorilor locali din Sibiu şi promovarea produselor sibiene.

September 9, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Catalogul Produs in Sibiu

P1

cauta

Articole, Evenimente, Produse, Cariere, Producatori Sibieni

Cum se produce?

galerie video

astazi s-au produs in Sibiu

 • 120

  Tone gunoi
  Brantner
 • 3000

  Senzori
  Wenglor
 • 2131

  Burghie
  Guehring
 • 10.000

  polite asigurare
  Carpatica Asig
 • 300

  perechi de bocanci
  Lytos
castigatorii concursului 'De ce esti mandru ca esti sibian?'