6 trupe de excepție la Mozaic Jazz Festival

• 0 comentarii

6 trupe de jazz de excepţie, 6 nume mari vin la Sibiu, între 14 și 16 noiembrie, la Mozaic Jazz Festival, cel mai tânăr festival de jazz din peisajul cultural al României. Trilok Gurtu Band, Nikoletta Szoke Quartet, David Krakauer „Ancestral Groove”, Steve Coleman and Five Elements, Tord Gustavsen Ensemble și BaLaKo vă vor introduce în lumea jazz-ului mondial de calitate la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Având la bază un concept simplu, axat în primul rând pe calitatea artiștilor și trupelor participante, cât și pe experienţa oferită publicului, Mozaic Jazz Festival își îndreaptă atenţia atât spre artiști internaţionali consacraţi cât și spre proiecte inedite, voci extraordinare, instrumentiști virtuoși și artiști români.

Nikoletta Szoke, una dintre marile voci feminine ale jazzului European, Trilok Gurtu, cel mai mare percuţionist de jazz și world music ai tuturor timpurilor, David Krakauer, unul dintre cei mai versatili clarinetiști de pe planetă, Steve Coleman, cel mai apreciat saxofonist american, Tord Gustavsen cel mai talentat și prolific pianist norvegian și BaLaKo, singurul proiect românesc de jazz din cadrul festivalului, artiști obișnuiţi cu marile scene ale lumii, vin în premieră la Sibiu, între 14 – 16 noiembrie, la cel mai important eveniment muzical al toamnei.
Referinţe despre artiști pot fi găsite pe site-ul evenimentului: www.mozaicfestival.com sau pe pagina de Facebook: MozaicJazzSibiu

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim: Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas și Cărturești, la Sala Palatului și on-line pe www.eventim.ro. Preţul unui bilet va fi de 70 lei/zi și 170 lei/abonament festival cu reduceri aplicate pentru elevi, studenţi și pensionari.

Mozaic Jazz Festival este un eveniment produs de „Hermannstadt Events”, o agenţie din Sibiu cu o bogată experienţă pe piaţa evenimentelor culturale. Fondată în anul 2011, compania oferă consultanţă de specialitate în planificarea și implementarea evenimentelor, producţiei tehnice, logistice și de infrastructuri pentru evenimente publice și private.

Evenimentul este o acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

www.mozaicfestival.com, Facebook: MozaicJazzSibiu

noiembrie 12, 2014