Sibiul surprinde, creeaza, se dezvolta!

SI TU ESTI SIBIAN!

O comunitate puternică susţine un Sibiu puternic!

Haideți să descoperim împreună calitatea, profesionalismul, originalitatea unui oraş străvechi şi profund, ale unui loc care poate fi dezvoltat şi experimentat cu ajutorul fiecăruia dintre noi. Faptul că un articol poartă marca de „Produs în Sibiu” trebuie să fie un element important de mândrie locală. De asemenea, este ştiut că marile companii consideră Sibiul un oraşal oamenilor simpli, corecţi şi bine pregătiţi. Acum este momentul pentru a sprijini şi noi, comunitatea locală, economia sibiană!
Prin intermediul campaniei Produs în Sibiu, dorim să prezentăm şi să promovăm produsele fabricate în oraşul nostru, cunoscute de toată lumea, răspândite pe pieţele naţionale şi internaţionale. Trebuie să fim recunoscători marilor firme care au ales Sibiul ca centru de dezvoltare a propriei afaceri. De ce? Pentru că produsele fabricate în Sibiu înseamnă locuri de muncă pentru sibieni şi asigură dezvoltarea economică a oraşului nostru. Acest lucru duce la creşterea beneficiilor pentru întreaga comunitate locală. În plus, la rubrica dedicată carierei în Sibiu se vor regăsi constant informații despre locurile de muncă disponibile la momentul respectiv. Campania prezentată este modul nostru de a vă invita să ne susținem oraşul.
O bază completă a tuturor acțiunilor care vor fi derulate în cadrul campaniei, precum și alte informații utile despre companiile partenere se află pe site-ul Asociaţiei Produs în Sibiu – www.asociatiaprodusinsibiu.ro, lansat în 1 septembrie 2013. Cu un format interactiv, accesibil şi prietenos, acest site prezintă în timp real noutăți despre companiile sibiene, planuri de dezvoltare, ultimele realizări și oferta de locuri de muncă, pentru o navigare uşoară, o informare completă şi un grad înalt de profesionalism.