RETRASIB: PUTERE, SIGURANŢĂ, CALITATE

RETRASIB: PUTERE, SIGURANŢĂ, CALITATE

RETRASIB S.A. SIBIU este o companie cu capital privat integral românesc.
Principalul obiect de activitate este fabricarea de transformatoare şi autotransformatoare cu puteri până la 600 MVA şi tensiuni până la 500 kV.

Despre noi

RETRASIB produce transformatoare/autotransformatoare pentru stații electrice; centrale hidro, termo sau nucleare; parcuri eoliene, parcuri fotovoltaice (sau alte proiecte de energie regenerabilă), stații mobile, parcuri industriale, staţii electrice CFR etc.

RETRASIB oferă consultanță tehnică de specialitate, produse moderne și sigure, teste și încercări în fabrică și în stație, durată de execuție redusă și termene scurte de livrare, lucrări de montaj și întreținere, servicii after-market.

RETRASIB detine know-how-ul, experiența și tehnologia necesare pentru fabricarea de transformatoare de putere, la cele mai înalte exigențe ale Sistemului Energetic Românesc și de peste hotare.

RETRASIB investește continuu în formarea personalului de specialitate și în tehnologie de ultimă generație. Unitatea de producție este dotată cu echipamente de înaltă performanță și precizie. Specialiștii implicați în procesul tehnologic și de producție aplică metode eficiente pentru fabricarea de transformatoare/autotransformatoare sigure și prietenoase cu mediul.

Succesul RETRASIB este garantat prin raportul optim calitate-preț. RETRASIB se concentrează continuu pe dezvoltarea de soluții tehnice pentru: reducerea nivelului de pierderi, de zgomot, eficienţă ridicată și siguranță pentru mediu.

RETRASIB în creştere

RETRASIB are un program ambiţios de dezvoltare pentru următorii trei ani.
Pentru atingerea obiectivelor, ne propunem o dezvoltare eficientă a capacităţilor de producţie, modernizarea tehnologiilor şi nu în ultimul rând mărirea echipei RETRASIB.

Clienții noștri

RETRASIB este un partener de afaceri important pentru: Transelectrica, Electrica, Enel, Cez, E-on, Alstom, Energobit, Siemens, ABB, etc. Scopul RETRASIB este acela de a se menține lider pe piața transformatoarelor și autotransformatoarelor din România, fiind în același timp un competitor important pe piețele externe.

RO-550321, Sibiu
Stefan cel Mare 156
Tel: +40(0)269 25 32 69
Fax: +40(0)269 25 32 79
E-mail: office@retrasib.ro
Web: www.retrasib.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?