Cariera in Sibiu - Karpaten Meat

• 0 comentarii

Firma Karpaten Meat angajeaza:

Medic Veterinar

Candidatul se poate alătura echipei ca și practicanț sau angajaț; trebuie să fi urmat cursurile sau să fie absolventul unei facultăți de medicină veterinară sau al unui colegiu; să dețină cunoștiințe de bază în anatomia, patologia și tratamentul bovinelor; să fie dispus să lucreze în aer liber cu bovine de carne.
Pentru mai multe detalii sunați la nr de tel +40 269 232 977, Anca Platschek.

Mecanic utilaje agricole

Candidatul trebuie să dețină experiență în domeniul reparațiilor de utilaje agricole/utilaje construcții/utilaje mari; să dețină cunoştinţe temeinice de mecanică și să dețină permis de conducere minim cat. B+remorca/E/Tr/C+CE.
Pentru mai multe detalii sunați la nr de tel +40 269232 977, Anca Platschek.

Inginer Zootehnist

Candidatul trebuie sa cunoasca limba engleza si sa fie deschis la comunicarea cu institutile statului si asociatii din strainatate. Candidatul trebuie să dețină cunoștiințe și experiență în genetică și ameliorare bovine, cunoștiințe de calculator și spirit întreprinzător. Se va ocupe de controlul oficial al producției la bovina de carne Angus pentru membrii asociației.
Pentru mai multe detalii sunați la nr de tel 0731/358314 Gheorghe Budrala.

decembrie 1, 2013

Posturi disponibile la Karpaten Meat

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function types_child_posts() in /home2/asociatia/public_html/wp-content/themes/pois/single.php:120 Stack trace: #0 /home2/asociatia/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home2/asociatia/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home2/asociati...') #2 /home2/asociatia/public_html/index.php(17): require('/home2/asociati...') #3 {main} thrown in /home2/asociatia/public_html/wp-content/themes/pois/single.php on line 120