AERONAMIC Ayrcraft Subsystems – Centru de Excelenţă!

Dornică de a se impune pe scena producţiei de clasă mondială, firma oferă angajaţilor resursele şi instrumentele esen­ţiale în dezvoltarea unei cariere de succes. Pe lângă susţinerea acordată de către managementul firmei, progresul profesional se realizează prin serio­zitate, fermitate, ambiţie şi perseve­renţă în aprofundarea cunoştinţelor necesare funcţiei ocupate.

„Lucrez în Aeronamic de la început. Îmi amintesc şi acgdfum primele piese fabri­cate, dar mai ales îmi amin­tesc, cu bucu­rie, încurajările managerilor prezenţi printre noi. Ne încurajau şi ne lăudau, iar acest lucru ne dă­dea înceredere şi curaj să mergem înainte. Sunt un om căruia îi plac provocările şi implicarea. Unii văd asta ca pe o întârziere, dar sunt sigur că poate fi văzută şi ca un punct forte. Vreau să fiu sigur că lucrul este bine făcut. Atunci când ai un job ce-ţi permite să lucrezi într-un mediu care ţi se potriveşte şi nu într-un stres permanent, cu siguranţă te descurci mai bine. De ce Aeronamic? Pentru că profe­sionalismul se îmbină perfect cu prietenia şi seriozitatea. Domeniul în care activăm evoluează odată cu lumea, iar noi vrem să fim cu un pas înaintea tuturor. În Aeronamic învăţăm că toate succesele au în spate ambiţia de a fi printre cei mai buni”.

Adrian H. – Operator Linie Fabricaţie

Aerona­mic este una dintre puţinele companii, din România ce activează în in­dustria aerona­utică, în cadrul ei lucrându-se doar cu profe­sionişti.

„Toţi angajaţii sunt antrenaţi în programe de perfecţionare conti­nuă. Ultimele noutăţi de pe piaţă sunt prezentate şi aplicate într-un timp redus. Compania creează echipe puternice, orientate pe obţinerea rezultatelor. Pietrele de fundament sunt: respectul, colegia­litatea şi egalitatea.”

Ovidiu R. – Inginer Calitate

„A lucra pentru Aero­namic este o provocare zilnică, ce ne­cesită precizie, îndemanare şi atenţie la de­talii. În cadrul Aeronamic mă simt motivat profesional, datorită şansei de a progresa în carieră şi cunoştinţelor  pe care le acumulez pe parcursul fiecărei zile.”

Cătălin T. – Inginer CAD/CAM

Politica firmei este una simplă: în momentul în care se creează un nou post, firma caută printre anga­jaţii existenţi persoana adecvată postului în cauză, iar de comun acord se stabileşte un plan, con­form căruia angajaţii  beneficiază de toată pregătirea necesară pen­tru a atinge nivelul corespunzător.

„Pentru mine, Aeronamic este o firmă cu «coloană vertebrală»! Pot afirma cu tărie că întreaga mea activitate de până acum, în cadrul firmei, a constituit o adevarată aventură care nu se va încheia curând. De la început totul deve­nea foarte clar pentru mine. Mediul avea să fie unul benefic şi prietenos, activitatea desfăşurată im­plica provocări cărora eram dornică să le ţin pasul, noile deprinderi aveau să mă motiveze zilnic. Oportunitatea de a promova nu a întârziat să apară. De atunci, totul s-a amplificat considerabil. Aeronamic a fost, şi va fi, prietenul de nădejde, care m-a susţinut şi îndrumat spre descoperirea unei interesante şi provocatoare lumi a industriei aeronautice/aerospaţiale, spre un progres profesional bine consolidat şi spre aprofundarea cunoaşterii de sine.”

Ana Maria V. – Agent Contractări şi Achiziţii

Siguranţa unui viitor stabil este un alt atu al firmei Aeronamic. Atât contractele cât şi licenţele de fabricaţie de până la 50 de ani cu clienţii sunt dovada clară în acest sens.

Sergiu D. „Compa­nia Aeronamic mi-a oferit şansa deosebită de a-mi modela cariera, într-un spaţiu tehnologic de ultimă generaţie, într-un mediu organizaţional lipsit de compromisuri şi fără rabat de la ca­litate. Ca inginer tehnolog, mi s-au recunoscut aptitudinile tehnice şi mi s-au apreciat eforturile. Astfel mi s-a oferit oportunitatea unei dezvoltări profesionale continue. Aeronamic este o companie care îţi dezvoltă o atitudine pozitivă faţă de muncă, cu un mediu de lucru cu provocări mari şi cu satisfacţii pe măsură.”

Inginer CAD/CAM.

Florin I. „Încercăm cu toţii să aliniem filiala din România a firmei Aerona­mic la standar­dele occiden­tale impuse de colegii din Olanda, iar după 2 ani de funcţionare cred că am reuşit să creăm un mediu de lucru profesi­onal plăcut atât angajaţilor, cât şi clienţilor”.

Inginer Teste Nedistructive

S.C. AERONAMIC EASTERN EUROPE S.R.L.

Str. Lyon, nr. 2, Sibiu, jud. Sibiu

e-mail: enquiry@aeronamic.com