AERONAMIC – TRADIŢIE, INOVAŢIE, EXCELENŢĂ, PARTENERIAT

Cu o experienţă de 25 de ani, Aeronamic își menține tradiția în realizarea de produse de înaltă calitate și este recunoscut pentru responsabilitatea cu care își tratează fiecare serviciu oferit clienților săi.
Firma a apărut în Olanda în 1988, ca parte a grupului Urenco, iar în 2005 devine companie independentă. În 2010 a fost înfiinţat satelitul de producţie de la Sibiu, sub denumirea de Aeronamic Eastern Europe. Fiecare piesă proiectată și produsă aici, la un standard calitativ excepțional, devine parte a avioanelor de linie și de business din întreaga lume.
Recent, compania Aeronamic a atins încă o performanță greu de egalat. Aceea de a fi recompensată cu o serie de contracte de către un nou client, Hamilton Sundstrand, subsidiar al corporației United Technology Aerospace Systems. UTAS este un conglomerat american de companii active în numeroase domenii, în special elicoptere și motoare de avion, recunoscut drept unul dintre titanii pieței aeronautice/aerospațiale. Ca urmare a acestui important eveniment, firma se dezvoltă inclusiv la nivel de personal, pe toate departamentele.

„De ce un centru de excelenţă?
Prin specializare, Aeronamic aduce atribut inovaţiei, iar parteneriatele de lungă durată şi tehnologia de ultimă generaţie de care compania dispune sunt bazele fundamentale ale succesului actual şi viitor. Vino să descoperi posibilităţile, alătură-te echipei Aeronamic!” Ana Maria V. – Director Logistică AEE.

Pentru toţi cei care au experienţă şi doresc o carieră de succes, pentru cei care vor să îşi desfăşoare activitatea într-un mediu high-tech care încurajează dezvoltarea profesională şi personală, pentru un contact permanent cu specialişti din întreaga lume, asimilând experienţe şi evoluţii remarcabile,
echipa Aeronamic te aşteaptă!

Persoanele interesate pot trimite CV-urile pe adresa: anca.rahaian@hhconsulting.ro
Telefon mobil: 0720.110.915 sau fix: 0269\25.23.23