Ambient își premiază meșterii

Ambient își premiază meșterii

Cu câteva zile înainte de Crăciun, Ambient își premiază meșterii în cadrul unui proiect de tradiție pentru companie: Tombola de Craciun a Meșterului Ambient. Anul acesta, marele premiu al tombolei, o mașină Dacia Dokker Van, ajunge la Ludovic-Robert Balazsi, din Baia Mare.

Ca și în edițiile precedente, campania s-a adresat tuturor meșterilor înscriși în programul Ambient “Meșterul Casei Tale”, care au făcut cumpărături în cele 16 magazine şi depozite Ambient din ţară în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2013.
“Mă bucur să fiu norocosul câștigător al unui premiu atât de mare. A fost, într-adevăr, o surpriză extraordinară pe care n-o s-o uit ușor. Sunt recunoscător companiei Ambient pentru că ne susţine pe noi, mesterii, pentru că mi-a oferit un astfel de cadou în perioada Sărbătorilor de Crăciun și doresc să felicit echipa organizatoare pentru această inițiativă.”, a mărturisit Ludovic-Robert Balazsi.
Pe lângă premiul cel mare, Ambient a mai recompensat meșterii pentru colaborarea lor cu Ambient cu un total de peste 2400 premii substanțiale, printre care: echipamente de lucru, vouchere pentru scule, jumătăți de porc și brazi de Crăciun.
“Ne bucurăm că, de această dată, câştigătorul marelui premiu este din Baia Mare. Ca de fiecare dată, meșterii s-au înscris în număr foarte mare la ediția de Crăciun a tombolei noastre. Suntem foarte încântați că am reușit să oferim o surpriză în preajma Sărbătorilor unui meşter din Baia Mare și ne propunem ca pe viitor să ducem mai departe aceste campanii împreună cu partenerii noștri.”, a declarat Mihai Contraş, Manager Magazin Ambient Baia Mare.
Ca și în anii anteriori, Tombola Meșterului Ambient a fost susținută de partenerii Ambient: Ceresit, Deutek, Egger, Haro, Holcim, Rigips, Tondach, Viessmann, Weber, Zoom.

Despre Ambient
Ambient este o companie 100% românească, a cărei principală activitate este comercializarea materialelor de construcţii, finisaje şi amenajări interioare. Înfiinţată în 1993, Ambient a inaugurat primul magazin DIY din România, în aprilie 2002, la Sibiu.
Pentru familiile care construiesc şi renovează, cât şi pentru companiile de construcţii, Ambient este partenerul care se implică direct în soluţionarea dificultăţilor specifice proiectelor acestora. Mai multe detalii despre Ambient sunt disponibile la adresa www.ambient.ro şi pe www.facebook.com/ambient.
inmanare premiu tombola mester ambient

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?