Anii provocărilor frumoase la Kromberg & Schubert

Kromberg & Schubert Mediaș, inaugurată în 2005, face parte din concernul Kromberg & Schubert, companie prezentă în 22 de țări din 5 continente ale lumii, având aproximativ de 22.000 de angajați.

De peste 8 ani, la Mediaș, Kromberg & Schubert face istorie. Cu un management abil și având drept clienți importante nume din industria automotive, precum Audi sau grupul VW, la Mediaș se poduc zi de zi mii de cablaje auto de calitate. Această fabrică s-a dovedit a fi una competitivă și eficientă atât pe piața specifică, dar și în corporație. Acest lucru a fost recunoscut și recompensat prin trimiterea la Mediaș a unora dintre cei mai importanți și pretentioși clienți. Menținerea într-o clasă superioară necesită o permanentă dezvoltare a personalului, dar și a proceselor care se desfãșoară aici. După mai bine de 8 ani de producție la Mediaș, fabrica reușește să se mențină la un nivel maxim de eficiență.

Toate acestea sunt binemeritate. În cei peste 8 ani de activitate, aici s-au respectat cu strictețe normele de calitate, seriozitatea și responsabilitatea i-au caracterizat permanent pe cei de la Kromberg & Schubert Mediaș. S-a investit continuu în oferirea unor condiții de lucru dintre cele mai bune, în ergonomia și eficientizarea spațiului de lucru. Dar cel mai important este că s-a investit enorm în personal. La Kromberg & Schubert Mediaș performanța este recunoscută, iar angajații care fac performanță sunt apreciați și păstrați. Școlarizări și instruiri, calificări și recalificări, cursuri și training-uri sunt instrumente pentru cei de la Resurse Umane pentru a asigura atât o calitate deosebită a produsului final, cât și pentru a-i motiva și mobiliza pe angajați. Pe de altă parte, stabilitatea locului de muncă este principala preocupare a celor de la Kromberg & Schubert Mediaș. Angajatul este un element esențial în momentul în care îţi dorești să fii eficient și, în același timp, să produci la un nivel calitativ deosebit de ridicat. Așa au creat și îmbunătățit permanent programe de succes pentru și în beneficiul angajaților.

Politica privind calitatea în cadrul companiei Kromberg & Schubert Mediaș este o parte componentă a strategiei întreprinderii, care conține satisfacția clienților, a angajaților și reponsabilitatea socială. Scopul este de a conduce compania la bune rezultate economice și performanță. Certificările DQS ISO/TS 16949, ISO 9001/2001 și cea de mediu ISO 14001 garantează calitatea cablajelor produse la Mediaș, dar și grija permanentă a Kromberg & Schubert pentru mediul înconjurător.

Pe lângă acesată fabrică de succes de la Mediaș, concernul Kromberg & Schubert mai are în județul Sibiu un Centru de Cercetare și Dezvoltare deschis în 2005 și un Centru de Competenţe IT inaugurat în 2011. Aici se dezvoltă produse pentru industria automotive, precum cablaje auto, componente mecatronice și din plastic și se oferă suport IT pentru toate planturile din întreaga corporație.

La Centrul de Cercetare și Dezvoltare din Sibiu, dezvoltarea proiectelor se face în colaborare cu 4 locații partenere din divizia de cercetare-dezvoltare a concernului. Produsele dezvoltate la Sibiu sunt numai pentru OEM (constructori de autovehicule) germani: Audi, BMW, Daimler și Volkswagen. Câteva proiecte de cablaje aflate în dezvoltare sunt: Audi A4 Motoare, BMW Mini Countryman, Daimler AMG SLS, VW Tiguan și Amarok. Performanțele Centrului de Cercetare și Dezvoltare de la Sibiu sunt recunoscute și apreciate prin alocarea în fiecare an a unui număr considerabil de proiecte noi. Se investește permanent în dezvoltarea și fidelizarea angajaților care, prin cunoștințele acumulate de-a lungul timpului, prin permanenta adaptare la cerinţele noilor generații de autovehicule, au devenit cu fiecare zi profesioniști mai buni.

La Centrul de Competenţe IT, astăzi, 15 ingineri specialişti oferă suport în domeniul IT tuturor filialelor Kroschu. Aici dinamismul, flexibilitatea angajaților și performanța sunt permanent dezvoltate, pentru ca întreg concernul să beneficieze de aceleași norme și proceduri, să fie ajutat să se adapteze culturii organizaționale specifice Kromberg & Schubert.

Kromberg & Schubert Romania

ME, Şos. Sibiului Nr. 186, 551028 Mediaş/Jud. Sibiu

Tel.: +40 (0)269 80 77 12, Fax: +40 (0)269 80 77 44, E-Mail: ksro-me@kroschu.com

www.kromberg-schubert.com