Marquardt

Marquardt

Bine aţi venit la Marquardt România!

 

Marquardt este de peste 85 de ani o companie de familie, independentă şi de succes pe plan internaţional. Suntem un producător important de comutatoare şi sisteme de comandă electromecanice şi electronice. Produsele noastre sunt utilizate de către toţi producătorii renumiţi din industria de automobile. În aceeaşi măsură, regăsiţi produsele noastre în aparatele de uz casnic, precum şi în diverse aplicaţii industriale. Suntem liderul de pe piaţa mondială în domeniul comutatoarelor pentru unelte electrice.
Suntem peste 6.500 de angajaţi, în douăsprezece locaţii din nouă ţări – cu toţii contribuim la transformarea ideilor în tehnologii de vârf competitive. În anul 2013 cifra noastră de afaceri a depăşit 700 milioane de Euro.
Marquardt Schaltsysteme S.C.S. România face parte din grupul internaţional Marquardt şi a fost înfiinţată în anul 2005 în Sibiu.
Odată cu finalizarea fabricii în 2013, în Marquardt lucrează peste 1.500 de angajaţi, atât în producţie, ci şi în alte domenii suport. Pentru Marquardt, locaţia din Sibiu reprezintă şi un centru de cercetare şi dezvoltare. Cea mai mare parte din produsele fabricate la Sibiu, precum şi serviciile oferite, sunt utilizate în industria auto din întreaga lume.
În producţie se regăsesc cele mai variate procese tehnologice:

  • Injecţie mase plastice
  • Producţie electronică
  • Asamblare finală
  • Producţie microcomutatoare
  • Proiectare şi programare echipamente industriale
  • Atelier sculărie
  • Vopsire industrială

Fabrica din Sibiu este certificată conform ISO/TS 16949:2009 (Managementul calităţii) şi DIN ISO 14001:2005 (Managementul mediului înconjurător).

 

Marquardt înseamnă …

 

… calitate constantă şi înaltă a produselor, angajaţilor şi a serviciilor.
… o abordare orientată spre client şi spre găsirea soluţiilor.
… competenţa de fabricaţie.
… specialist în domeniul mecatronică.
… un furnizor al industriei automobilelor orientat spre viitor.
… un furnizor inovativ pentru Home, Industry şi Power Tools.

 

Filozofia companiei

 

Clienţii noştri ocupă pentru noi primul loc: dorim ca mâine să le oferim o valoare mai mare.
Profitul clientului nostru este decisiv pentru succesul nostru.
Împreună cu angajaţii noştri creăm viitorul: dorim să menţinem şi să ne sporim performanţele în întreaga noastră activitate.
Împreună cu furnizorii noştri adoptăm soluţii ambiţioase: dezvoltăm idei şi procese inovative.
Societatea şi mediul înconjurător sunt componente importante în gândirea şi modul nostru de lucru.
Ne simţim responsabili cu privire la respectarea legilor şi normelor sociale. Promovarea unui mediu de lucru sănătos este pentru noi o dorinţă esenţială şi o sarcină permanentă.
Pe lângă extinderea globală a firmei, consolidarea sediului principal este pentru noi de o importanţă deosebită.
Marquardt este o afacere de familie independentă: intenţionăm să o menţinem astfel.
Pentru provocarea globală nu există decât un singur răspuns: performanţă globală.

 

Cercetarea şi dezvoltarea ocupă un rol cheie în cadrul companiei Marquardt

 

Conform tradiţiei noastre ne-am considerat dintotdeauna pionieri şi promotori ai inovaţiei în domeniul electromecanic, electronic şi în industria automobilelor. De aceea, avem în vedere ca activităţile de dezvoltare să fie pe termen lung şi investim anual aproximativ zece la sută din cifra de afaceri în aceste domenii de viitor. Angajaţii noştri din departamentul de dezvoltare elaborează soluţii adaptate, precum şi soluţii din iniţiativă proprie, în conformitate cu cerinţele şi dorinţele clienţilor. De aceea, ne orientăm competenţele de bază şi portofoliul de tehnologii în această direcţie.
Know-how-ul, creativitatea şi motivaţia sunt factorii cheie pentru succesul comercial al produselor noastre. Peste 500 de ingineri din toată lumea, lucrează în momentul de faţă în domeniile noastre de dezvoltare. Dintre aceştia, aproximativ 150 de angajaţi lucrează în departamentele de dezvoltare Software, pentru a dota fiecare produs cu inteligenţa artificială necesară. Datorită colaborarii strânse cu clienţii noştri, suntem capabili să aducem pe piaţă tehnologii într-un timp cât mai scurt.
Centrele noastre de dezvoltare cele mai importante se află în Rietheim (Germania), Schaffhausen (Elveţia), Sibiu (România), Cazenovia şi Rochester Hills (ambele în SUA), Mumbai (India), precum şi Shanghai (China). Calitatea o asigurăm prin standardizarea globală a proceselor noastre – procesul de creare al produsului (PCP).
Deasemenea, colaborăm foarte strâns cu institute de cercetare şi universităţi.
Dezvoltarea – pentru progres – asta însoţeşte Marquardt zi de zi, de mai bine de 85 de ani.

 

Calitate din 1925

 

Calitatea înseamnă când se întoarce clientul, iar nu produsul.“ Pentru Marquardt acesta este un principiu de bază, un principiu de însemnătate globală şi care este mereu prezent în acţiunile angajaţilor. Marquardt îmbină calitatea angajaţilor săi cu calitatea muncii, precum şi a materialelor şi a produselor. Rezultatele se traduc prin clienţi satisfăcuţi şi un viitor optimist pentru grupul Marquardt.
Ne dovedim mereu calitatea: îndeplinim cerinţele clienţilor în ceea ce priveşte complexitatea produselor şi creştem mereu gradul de inovaţie. De aceea, Marquardt va face faţă pe termen lung concurenţei. Stăpânim ciclurile de dezvoltare reduse, la fel de uşor precum ne controlăm procesele.
Calitatea foarte înaltă şi constantă a produselor şi serviciilor Marquardt, confirmă faptul că grupul Marquardt se află pe un drum de succes.

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?