Banca Comercială Carpatica este alături de Sibiu 100% şi lansează un produs nou, dedicat exclusiv salariaţilor din sistemul bugetar

Banca Comercială Carpatica este alături de Sibiu 100% şi lansează un produs nou, dedicat exclusiv salariaţilor din sistemul bugetar

Din dorinţa de a răspunde cât mai prompt nevoilor financiare ale consumato­rilor, Banca Comercială Carpatica a lansat un produs nou, Pachet­ul CONTe pentru BUGETARI, o soluţie confortabilă care, pe lângă nenumăratele reduceri incluse, aduce şi premii atrac­tive.

Pachetul conţine un cont curent în lei, un card de debit la alegere (Maestro Partener sau Visa Electron) şi serviciul de internet banking BCC e-Smart. Avantajele acestui pachet sunt multiple:

• comision 0 de administrare a pachetului;

• 0 taxe de utilizare a ATM-urilor sau a POS-urilor băncii;

• reducere a dobânzii stand­ard cu 1 punct procentual şi comision de administrare 0 în primul an pentru creditele acordate pe card;

• reducere de 0,4 puncte procentuale la dobânda standard şi perioadă de graţie la plata principalului pentru prima rata a unui credit cu garanţii reale în lei achiziţionat împreună cu acest pachet.

„Am lansat acest pachet de beneficii pentru a veni în sprijinul clienţilor cu veniturile afectate de criză financiară şi le oferim reduceri importante de preţ faţă de achizition­area separată a produselor şi serviciilor incluse. În cadrul acestei campanii avem şi o tombolă cu 42 de premii „BCC te apreciază şi te premiază” ce constau în marja 0 la creditele pentru care au fost depuse cereri în perioada 17 septembrie – 16 noiembrie 2012, alături de solicitarea pentru un astfel de pachet. Marja 0 se acordă pentru maxim 10 ani din perioada totală a creditului şi pentru o sumă de maxim 30.000 lei din valoarea totală a împru­mutului şi aduce clientului un avantaj major, de scutire de la plata dobânzii întregi (de tipul ROBOR la 6 luni + marja băncii – care este 0 în acest caz)”, afirmă Răzvan Vlăsceanu, Director Direcţia Marketing, Dezvoltare şi Monitorizare Pro­duse Persoane Fizice în cadrul Băncii Comerciale Carpatica.

Pentru mai multe detalii despre pachet şi ofertă puteţi consulta pagina www.carpat­ica.ro, la secţiunea Persoane Fizice – Pachete de produse.

 www.carpatica.ro
Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?