Banca Comercială Carpatica este partener principal al proiectului „Produs în Sibiu”

Banca Comercială Carpatica este o instituţie financiară cu sediul central în Sibiu, înfiinţată în 15 iulie 1999, la iniţiativa unor oameni de afaceri şi a unor reprezentanţi ai mai multor societăţi private româneşti şi străine. Capitalul băncii este majoritar românesc şi acţiunile sunt listate la Categoria I a Bursei de Valori Bucureşti. Misiunea declarată a băncii este sprijinirea dezvoltării comunităţii locale. „Credem în oameni şi în acţiunile lor şi dorim să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor acestora prin oferirea unui portofoliu bogat în produse, servicii şi instrumente financiare. Construim un parteneriat de încredere bazat pe respect, responsabilitate, comunicare şi transparenţă. Ne implicăm cu pasiune şi entuziasm pentru obţinerea performanţei, având încredere în potenţialul pieţei financiare din România. Alături de SAI Carpatica AM şi SSIF Carpatica Invest vrem să devenim un Grup Financiar integrat, având o echipă profesionistă, motivată şi fidelă unui brand de referinţă pe piaţa de profil – Carpatica. Banca Comercială Carpatica este partener principal al proiectului „Produs în Sibiu” Mulţumirea clientului reprezintă centrul
acţiunilor noastre şi toate eforturile pe care le depunem sunt orientate spre atingerea acestui scop. Din respect faţă de clienţi şi colaboratori ne străduim să oferim cele mai bune produse şi servicii financiare, gândite şi proiectate aici, în Sibiu. Modelul nostru se bazează pe o echipă unită, dedicată, în continuă dezvoltare şi perfecţionare, pentru că vrem să răspundem cu promptitudine cerinţelor partenerilor
noştri. Preţuim oamenii şi o arătăm prin intermediul proiectelor noastre, cum este cel pe care l-am dezvoltat pe partea de recrutare „Căutăm valori”. Ne place ceea ce facem şi o arătăm prin pasiunea şi entuziasmul care ne caracterizează”, declară Nicolae Surdu, Director General al Băncii
Comerciale Carpatica. Banca Comercială Carpatica a ales să sprijine proiectul „Produs în Sibiu” pentru a continua tradiţia de implicare în promovarea valorilor locale. Banca salută această iniţiativă şi apreciază pozitiv demersul de determinare a sibienilor să conştienzeze importanţa sprijinirii producţiei locale, a economiei care se dezvoltă în judeţ.

„Ca parte a comunităţii locale, suntem acolo unde este nevoie de noi şi considerăm că avem o datorie morală de a răspunde
cu promptitudine la nevoile şi provocărileapărute în Sibiu. Ne bucurăm mult să putem investi în acest demers organizat în Sibiu, cu atât mai mult cu cât suntem o bancă autohtonă care se implică mereu în acţiunile comunităţii locale. Este o onoare pentru noi să fim parteneri principali ai acestui proiect”, adaugă Nicolae Surdu, Director General al Băncii Comerciale Carpatica.