Bogner Edelstahl România, Specialiștii debitărilor de oțel

Bogner Edelstahl România, Specialiștii debitărilor de oțel

 

Suntem lideri pe piața vânzărilor din Austria și din întreaga Europă centrală și de est, în ceea ce privește oțelul de scule și oțelul special. Din 1950, Bogner asigură o ofertă unică de oțel (unique steel proposition), produse și servicii originale, pentru Industria construcțiilor de mașini, aparate şi instalaţii, automotive și arhitectură. Suntem lideri în Europa pentru comerțul, procesul de logistică și procesare a oțelului special. Punem accentul pe calitate, unicitate și pe considerația față de client, având cel mai bun termen de livrare. Facem din oțelul special o poveste de succes în țări precum Austria, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Bosnia, Croaţia şi Slovenia.

 

Suntem o companie specializată în distribuția de oțeluri de scule și oțeluri speciale, respectiv oțeluri aliate și înalt aliate, oțeluri trase la rece, bare și profile de inox, table și benzi de inox. Noua echipă BOGNER este pregătită să vă susțină afacerea printr-o abordare profesionistă, dedicată necesităților clienților și pieței de profil. Printr-o abordare corectă la un nivel profesionist garantăm un răspuns prompt, rapid și pe măsura necesităților zilelor noastre într-o piață în continuă mișcare. Ne adaptăm încontinuu schimbărilor din piața distribuției de oțel și a serviciilor adiacente, astfel încât suntem tot timpul prompți, la dispoziția clienților prin livrări rapide ajutând la eficiența ciclului de producție. Dispunem de depozite proprii în Sibiu și de 12 mașini de debitat automate și semiautomate. Așa reușim să livrăm comenzile fie speciale, fie din stoc, în cel mai bun timp. Totul este susținut de o rețea logistică bine structurată și operativă la nivel de grup, care facilitează accesul la întreaga paletă de produse. Calitatea serviciilor este asigurată și prin faptul că am achiziționat mașini noi, de ultimă generație, crescând atât capacitatea de producție, cât și gama dimensională de debitare. Astfel am diminuat timpul de livrare a produselor debitate, către client, venind în întâmpinarea cerințelor acestuia. De asemenea, compania noastră asigură permanent consiliere clienților. Un reprezentant al firmei, cunoscător al produselor și serviciilor oferite de noi, garantează soluții simple și la îndemână.

 

 

Creșterea productivității cu minim 20%

Dintr-o dorință continuă de perfecționare a serviciilor noastre către clienți, profesioniștii companiei pun în practică soluții pentru creșterea productivității cu minim 20%, prin reducerea și mai mare a timpului de livrare. O vom face posibilă prin continuarea programelor de investiții în utilaje și tehnologie de ultimă generație, astfel ca în 2014 să diminuăm timpul de livrare către clienți, asigurând debitări de calitate și precizie. Avem în plan și eficientizarea proceselor interne în cadrul companiei, precum și reorganizarea fluxului de producție. Toate acestea vor conduce la atingerea scopului nostru de a crește productivitatea începând chiar cu luna decembrie a acestui an. Managementului companiei este orientat spre performanța, promovarea și dezvoltarea profesională și individuală a personalului. Angajații noștri nu sunt doar executanți, ci și parteneri în crearea și dezvoltarea organizației. „Țintim să oferim membrilor organizației satisfacția unui loc de muncă într-un mediu sigur și prietenos”, spune Marius Pintilie, CEO Bogner Edelstahl România.

 

Cele mai mari stocuri de oțeluri de scule din România

 

Programul de investiții cuprinde și extinderea stocului și mărirea gamei dimensionale, venind în întâmpinarea nevoilor de produse metalurgice ale pieței din România. Livrările rapide din depozitele București și Cluj ne recomandă.

 

Produse și servicii oferite de BOGNER EDELSTAHL

 

• Oțel de scule: oțel rotund, pătrat și lat

• Oțel cu argint

• Blocuri debitate la dimensiune

• Rectificare de precizie

• Oțel tras la rece: rotund, pătrat, lat, hexagonal

• Oțel construcții: rotund, pătrat, lat

• Oțel pentru strunguri automate

• Bare și profile inox: rotund, pătrat, lat, hexagonal, profile speciale

• Tablă și bandă inox

• Servicii de debitare

 

 

Bogner Edelstahl SRL România

Parc Industrial P6, 557270Șura Micã, Sibiu

Tel.: 0269/577 085, Fax: 0269/577 086

Email: office@bogner.ro, www.bogner.ro

 

Angajăm

• inginer de vânzări

• Operatori mașini de debitat

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?