Boromir împarte bucurii

Născută în respectul tradiţiei, dar cu o perspectivă modernă asupra acestui domeniu, atât de vechi şi totuşi atât de puţin exploatat, societatea s-a dezvoltat şi şi-a diversificat activitatea oferind pieţei atât produse tradiţionale, cât şi produse noi, de care piaţa românească avea nevoie.

Ne-am considerat întotdeauna clienții ca făcând parte din marea familie Boromir, de aceea grija noastră permanentă a fost și este de a le satisface pe deplin cerințele, cu maximum de calitate și profesionalism. Boromir plasează în centrul preocupărilor sale satisfacția deplină a clientului, un client care se reîntoarce de fiecare dată spre un produs de calitate, conceput și oferit cu profesionalism, astfel încât să răspundă exigențelor și aspirațiilor acestuia.

Tehnologia folosită, condițiile de prelucrare a materiilor prime și finite, condițiile de muncă și calitatea serviciilor sunt asigurate prin sistemele de management al siguranței alimentelor implementate. Acest lucru este posibil datorită reutilărilor şi modernizărilor liniilor de producţie, în vederea eficientizării productivităţii şi a diversificării produselor. Se doreşte atingerea celor mai înalte standarde de calitate, iar acest proces este şi trebuie să fie continuu, în condiţiile unei pieţe europene competitive.

Boromir s-a dezvoltat într-un ritm dinamic, pentru ca în prezent să ajungă să controleze peste 10% din activitatea de morărit de pe piaţa de profil din România, cu o capacitate de măcinare de 1.500 t/zi. Acest lucru a fost posibil atât în urma achiziţionării de noi fabrici de morărit şi panificaţie aflate în zone ale ţării cu potenţial de dezvoltare din Sibiu, Buzău, Deva, Slobozia, cât şi prin retehnologizarea şi reutilarea tuturor facilităţilor de producţie din patrimoniu. Din totalul afacerilor, divizia de morărit are o pondere de 55%, cu următoarele produse: mălai, făină, griș, pesmet, arpacaș.

S.C. Extra Sib S.A. SIBIU, ROMÂNIA, Strada: Şos Alba Iulia, nr. 70, Sibiu
Telefon: 004.0269-229.077 Fax: 004.0269-229.034, Email: office.sibiu@boromir.ro