Boromir împarte bucurii

  • 0 comentarii

Cine suntem?  

Societatea comercială Boromir a luat fiinţă în anul 1994, având ca principal obiectiv achiziţia, prelucrarea cerealelor şi valorificarea făinurilor în secţiile proprii de panificaţie şi patiserie. Cerinţele pieţei româneşti în continuă creştere au făcut ca, în anul 1998, Societatea Boromir să preia Moara Cibin din Sibiu, iar ulterior, moara de grâu din Buzău. Azi, Grupul Bo­romir reuneşte societăţile Boromir Ind. Rm. Vâlcea, Boromir S.A. Buzău şi Moara Cibin din Sibiu, alături de punctele de lucru de la Deva, Iaşi şi Slobozia, iar perspectivele sale sunt permanent îndreptate spre fabri­carea de produse de morărit şi panificaţie de cea mai bună calitate. Acest lucru este posibil datorită reutilărilor şi modernizărilor liniilor de producţie, în vederea eficientizării productivităţii şi a diversificării produse­lor. Se doreşte atingerea celor mai înalte standarde de calitate, iar acest proces este şi trebuie să fie continuu, în condiţiile unei pieţe europene competitive.

Fabricat la Sibiu

Respectând tradiţia locală, societatea Extra Sib are în continuare ca obiect de activitate producţia de biscuiţi şi paste făinoase, iar diversificarea gamei de pro­duse are ca scop satisfacerea atât a gus­turilor conservatoare ale consumatorilor care se identifică cu savoarea reţetelor de altădată, cât şi a celor ale căror gusturi sunt deschise spre nou. În acest scop, soci­etatea dispune de două linii de fabricaţie: o linie pentru fabricarea biscuiţilor de di­verse sortimente, de provenienţă germană, şi o linie continuă de fabricat paste făinoase, de provenienţă italiană, cărora li  se alătură două linii noi şi moderne:

– o linie de turtă dulce şi fursecuri;

– o linie de grisine şi crochete, ambele de provenienţă italiană.

Colaborând cu Boromir, Societatea Extra Sib produce şi sub această marcă, produsele sale purtând înscrisul „Fabricat la Sibiu”, garanţie a calităţii, a seriozităţii, a bunului gust şi a lucrului bine făcut.

Pe lângă satisfacţia de a oferi clienţilor şi consumatorilor săi produse de calitate, Boromir se implică activ în participarea nu doar la creşterea economiei sibiene, dar şi la viaţa culturală a oraşului, susţinând evenimentele culturale şi sportive, asumându-şi un rol important în păstrarea şi perpetuarea valorilor spirituale şi culturale ale Sibiului. Şi dacă încă nu înţelesesem pe deplin sloganul, de-acum vom şti de ce se afirmă faptul că Boromir împarte bu­curii, la propriu.

septembrie 18, 2013

caută

Articole, Evenimente, Produse, Cariere, Producători Sibieni

Joburi în Sibiu

DESCRIERE\r\n\r\n\r\nSC SOMA SRL angajează lucrător necalificat în domeniul salubrității, pentru postul de înc...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru:...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru ...
Cu 119 ani de succes în automotive, 40 de locaţii internaţionale şi 50.000 angajaţi, Kromberg & Schub...
Soma Sibiu angajează! Căutăm șoferi profesioniști și șoferi profesioniști cu atestat pentru automacara...
\r\n Salariu de incadrare fix\r\n Bonusuri performanta/productivitate\r\n Tichete de masa de 20 lei/zi\r\n Prime d...
Principalele responsabilitati:\r\n\r\n Verifica semifabricatele si produsele finite din punct de vedere calitat...
Principalele responsabilitaţi:\r\n\r\n Operarea echipamentelor de productie\r\n Verificarea calitatii produsu...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie res...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie org...