BRD Sibiu sustine „De ce esti mandru ca esti sibian?”

BRD Sibiu sustine „De ce esti mandru ca esti sibian?”

BRD Sibiu a acordat 1.000 de premii pentru concursul „De ce esti mandru ca esti sibian?” Premiile reprezinta carduri care asigura 15 calatorii gratuite cu mijloace de transport in comun (Tursib)  si posibilitatea de reincarcare carduri fara costuri de administrare.

 

Mai multa libertate de miscare si călătoria la preţ redus pentru sibienii care deţin cardul MasterCard® PayPass™ de la BRD-Groupe Société Générale

In cadrul parteneriatului cu Sibiu100%, BRD ofera in exclusivitate castigatorilor concursului « De ce esti mandru ca esti sibian ? »  posibilitatea de a achizitiona gratuit un card Mastercard PayPass. In baza voucherului cadou primit, castigatorul beneficiaza de gratuitate in primul an la comisionul de admnistrare card, comisionul standard fiind de 25 ron/an.

Sibienii pot călători mai simplu şi la un preţ mai avantajos cu Tursib până pe 15 septembrie, dacă achită călătoria direct în autobuz cu ajutorul unui card MasterCard sau Maestro PayPass emis de BRD-Groupe Société Générale.

Reducerea este una importantă, preţul unei călătorii fiind de doar 0,89 RON, cu 40% mai puţin faţă de preţul standard de 1,50 RON.

Sistemele de plată contactless bazate pe tehnologia MasterCard PayPass sunt disponibile în mijloacele de transport ale regiei Tursib începând din 2011, Sibiul devenind primul oraş european care nu este capitală şi care adoptă această soluţie inovatoare.

Plăţile de până la 100 de lei se pot realiza fără introducerea codului PIN, iar cele peste această sumă necesită tastarea codului personal.

Instrumentele de plăţi contactless emise de BRD pot fi carduri bancare, dar şi gadgeturi cu forme inovatoare: – fie „sticker”, card miniatural ce poate fi ataşat de telefonul mobil sau de portofel, fie breloc pentru chei.

„Soluţia de plată contactless este pe cât de simplă, pe atât de eficientă. Practic, clientul nu trebuie decât să apropie cardul bancar, care are încorporată tehnologia contactless, de validator. Plata se realizează instantaneu, ea fiind marcată vizual şi certificată de chitanţă. Este o modalitate de plată care plasează Sibiul în rândul oraşelor celor mai avansate tehnologic de pe mapamond”, spune Dorin Albu, Directorul Retail al Grupului BRD Sibiu.

Grupul Sibiu al BRD coordoneaza unitatile bancii amplasate in judetele Sibiu, Alba si Hunedoara. Banca are la dispozitia publicului, in aceasta zona, 48 de unitati, opereaza 82 de ATM-uri si 650 de POS-uri.

BRD-Groupe Société Générale este principalul actor al pieţei româneşti a cardurilor, şi promotorul celor mai noi tehnologii în domeniu – plăţile contactless şi NFC.
BRD are peste 2,3 milioane de carduri valide şi operează cea mai extinsă reţea de acceptare a cardurilor la plată, compusă din peste 21.000 de terminale POS.

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?