Campania „Produs în Sibiu” la start

Campania „Produs în Sibiu” la start

Sibiul surprinde, creează, se dezvoltă!

Asociaţia „Produs în Sibiu”, împreună cu ziarul Sibiu 100%, vă prezintă campania Produs în Sibiu.

Succesul de anul trecut ne onorează și ne obligă să ducem proiectul mai departe. Campania a debutat în luna august cu concursul „De ce eşti mândru că eşti sibian?”. Primii 1.000 de sibieni care şi-au arătat susţinerea pentru Sibiu şi care şi-au exprimat argumentele pentru care sunt mândri de oraşul lor au fost premiaţi. Cele 1.000 de premii au constat în coşuri cu produse realizate în Sibiu. Prin aceste premii câştigate, sibienii au putut constata diversitatea şi calitatea produselor fabricate pe plan local.

Campania „Produs în Sibiu” urmăreşte implicarea şi responsabilizarea cetăţenilor pentru creşterea consumului de produse locale, recunoaşterea valorilor Sibiului, precum şi conştientizarea populaţiei asupra puterii pe care o deţine în dezvoltarea economică şi culturală a oraşului.

În perioada 1 septembrie 2013 – 28 februarie 2014 se desfășoară cea de-a doua ediţie a campaniei Produs în Sibiu.

 

sigla POIS

O comunitate puternică susţine un Sibiu puternic!

Haideți să descoperim împreună calitatea, profesionalismul, originalitatea unui oraş străvechi şi profund, ale unui loc care poate fi dezvoltat şi experimentat cu ajutorul fiecăruia dintre noi. Faptul că un articol poartă marca de „Produs în Sibiu” trebuie să fie un element important de mândrie locală. De asemenea, este ştiut că marile companii consideră Sibiul un oraşal oamenilor simpli, corecţi şi bine pregătiţi. Acum este momentul pentru a sprijini şi noi, comunitatea locală, economia sibiană!

Prin intermediul campaniei Produs în Sibiu, dorim să prezentăm şi să promovăm produsele fabricate în oraşul nostru, cunoscute de toată lumea, răspândite pe pieţele naţionale şi internaţionale. Trebuie să fim recunoscători marilor firme care au ales Sibiul ca centru de dezvoltare a propriei afaceri. De ce? Pentru că produsele fabricate în Sibiu înseamnă locuri de muncă pentru sibieni şi asigură dezvoltarea economică a oraşului nostru. Acest lucru duce la creşterea beneficiilor pentru întreaga comunitate locală. În plus, la rubrica dedicată carierei în Sibiu se vor regăsi constant informații despre locurile de muncă disponibile la momentul respectiv. Campania prezentată este modul nostru de a vă invita să ne susținem oraşul. O bază completă a tuturor acțiunilor care vor fi derulate în cadrul campaniei, precum și alte informații utile despre companiile partenere se află pe site-ul Asociaţiei Produs în Sibiu – www.asociatiaprodusinsibiu.ro, lansat în 1 septembrie 2013. Cu un format interactiv, accesibil şi prietenos, acest site prezintă în timp real noutăți despre companiile sibiene, planuri de dezvoltare, ultimele realizări și oferta de locuri de muncă, pentru o navigare uşoară, o informare completă şi un grad înalt de profesionalism.

De asemenea, promovăm evenimentele culturale „produse în Sibiu”.

Un alt mod de a-ţi atrage atenţia asupra lucrurilor importante ce se petrec în oraşul tău! Proiecţii laser pe clădiri care prind viaţă, imagini, culori, texte. Proiecţiile laser au loc în cadrul anumitelor evenimente organizate în Sibiu, informând într-un alt mod asupra unor elemente esenţiale pe care trebuie să le ştii. Sunt spectacole fresh, moderne, care impresionează prin mesaje şi metode avangardiste de informare.

Tot în cadrul campaniei vor fi personalizate Bicicletele I’vello

Dacă-ţi place să admiri Sibiul altfel, poţi face asta cu bicicletele I’vello. Mesaje inedite, reprezentative pentru campania „Produs în Sibiu”, vor putea fi văzute şi pe bicicleta ta I’vello, cu care te vei plimba pe frumoasele străduţe cu iz de poveste ale Sibiului.

Passion for Sibiu este o nouă acțiune a campaniei

 Proiect inedit pe străzile din Sibiu, momente ce te vor surprinde cu siguranță! Grupuri de tineri vor defila pe străzile Sibiului, promovând prin diverse mesaje originale campania noastră. Un spectacol ingenios la care vă invităm să vă alăturați. Susţine oraşul tău de suflet!

Blogger Tour, un alt eveniment în cadrul campaniei

 Turul bloggerilor este un concept original, menit să prezinte realităţile economice ale Sibiului şi sub o altă formă. Un număr de 10 bloggeri vor fi invitaţi în 10 companii sibiene, iar impresiile şi experienţele lor vor putea fi aflate direct de pe website-urile lor.

Campania este susținută atât de reprezentanți ai autorităților locale, cât și de personalități din domeniul cultural-teatral și societate civilă. Doar împreună suntem puternici!

www.asociatiaprodusinsibiu.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?