CESrom – siguranţă fără compromis cu cheia unică

CESrom – siguranţă fără compromis cu cheia unică

CESrom este membră a grupului german CES, unul dintre cei mai mari producători de sisteme de închideremecanice şi sisteme de acces control. Istoria firmei începe încă din 1840. Grupul îşi are sediul în Velbert, Germania,unde CEScylinder, CESlocks şi CEStronics dezvoltă în fiecare zi soluţii noi în materie de securitate. Subacest nume, compania şi-a câştigat reputaţia naţională şi internaţională ca fiind un furnizor de încredere în  materie de soluţii de securitate.

Din anul 2004 Sibiul s-aîmbogăţit cu experienţaacumulată în cei peste 170de ani de activitate, prin care zilnic, mii de locuinţesunt în siguranţă datorită cilindrilor produşi de CESrom. Fie că este vorba de o locuinţă, un stadion, un hotel de lux sau orice altă construcţie cu căi de acces, siguranţa şi confortul se numără printre obiectivele cele mai importante din viaţa cotidiană. Soluţiile propuse de CESrom acoperă o multitudine de aplicaţii. De la hoteluri la clădiri de birouri, de la aziluri de bătrâni şi spitale la şcoli şi grădiniţe, de la clădiri guvernamentale la locuinţe private. Sub mottoul: „Ne pasă de siguranţa dumneavoastră!”, CESrom aduce pe piaţă ideea unui sistem de închidere ce se poate implementa într-o construcţie care conţine două sau mai multe uşi, folosind o cheie universală. Astfel, aceste sisteme de închidere îţi permit să deschizi, cu o singură cheie poarta, intrarea în casă, ieşirea spre terasă şi garajul. De asemenea, la blocurile de locuinţe, fiecare proprietar de apartament deschide uşa de intrare în bloc şi uşa locuinţei sale, fără a avea acces însă la celelalte locuinţe. Exemplul cel mai complex ar fi copierea structurii ierarhice dintr-o firmă, instituţie sau orice fel de organizaţie, în structura unui sistem de închidere. Astfel, se permite sau se restricţionează accesul pe diferite niveluri ierarhice, fiecare utilizator folosind o singură cheie. Produsele CESrom sunt cilindri şi sisteme de închidere, cilindri

electronici, sisteme de acces control şi încuietori. Cilindrii de siguranţă sunt certificaţi VdS şi îndeplinesc normele DIN18252 şi EN1303.
Totodată, profilele de chei folosite sunt patentate, împiedicând astfel copierea neautorizată. Pe lângă toate acestea, funcţiile suplimentare întăresc siguranţa: funcţii antigăurire, antismulgere, antirupere, funcţii de urgenţă şi altele.

 

Un sistem de închidereCESrom asigură:

•confort, pentru că o singură cheieeste suficientă pentru toateuşile la care o persoană are acces,
•varietate, pentru că cilindrii de închidere pot echipa o mare varietate de uşi,
•organizare, pentru că ierarhia în cadrul companiei poate fi tradusă prin drepturi de acces,
•securitate, pentru că alocarea unor chei anumitor persoane sporeşte nivelul de securitate,
•calitate, pentru că experienţa, materiile prime, precum şi tehnica folosită garantează o înaltă calitate a produselor,
•preţ, pentru că piaţa sibiană, respectiv cea românească, beneficiază de calitate germană la preţuri concepute astfel, încât oricine să-şi poată permite achiziţionarea unui sistem de închidere CESrom.

 

Contact:
Sibiu, Str. Metalurgiştilor, nr. 3D
Tel.: 0269.206 002
Fax: 0269.206 005
www.cesrom.ro

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?