Compania Maurer Imobiliare a demarat construcția pentru cea de-a doua clădire din complexul rezidențial Avantgarden3 Sibiu

Compania Maurer Imobiliare a demarat construcția pentru cea de-a doua clădire din complexul rezidențial Avantgarden3 Sibiu

Avantgarden3 Sibiu este primul proiect rezidențial de anvergură construit de Maurer Imobiliare în afara Brașovului, proiect care va deservi un oraș cu o populație de peste 170.000 de locuitori. Proiectul include locuințe de 1, 2 și 3 camere, în clădiri cu 8 etaje (P+8), însumând peste 1.800 de apartamente, iar sibienii beneficiază în acest moment de cea mai bună ofertă imobiliară pe piaţa locală: locuințe noi, la cheie, începând de la 27.000 Euro!
Prima clădire din proiect va fi finalizată în luna august a acestui an. Pentru cea de-a doua clădire, dezvoltatorul are un avans al lucrărilor de peste o lună față de programarea inițială, începând lucrările de pregătire pe șantier mai devreme, pe fondul vremii favorabile din această iarnă, dar și al numărului mare de locuințe vândute până în prezent.
Clădirile sunt construite cu materiale de calitate superioară: zidărie din cărămidă, izolație termică, tâmplărie PVC și geam termopan, obiecte sanitare pentru baie, gresie și faianță de calitate, parchet laminat de trafic intens. Toate apartamentele dețin certificat termic conform directivelor UE, fiind dotate cu centrală proprie și contorizare separată a consumului de apă, energie electrică și termică.
Cartierul Avantgarden3 Sibiu este poziționat în apropiere de cea mai căutată zonă comercială a orașului (lângă Dedeman Șelimbăr) și se va întinde în prima fază pe o suprafață de 10 hectare. Avantgarden3 Sibiu va fi un cartier rezidențial complet securizat, prevăzut cu pază, barieră de intrare în cartier, spații verzi, iluminat și asfaltat interior.

Beneficiile poziţionării:

• Optimă racordare la infrastructură și utilități;
• Ansamblu elegant amenajat, cu spații verzi generoase, locuri de parcare proprii și locuri de joacă special amenajate în cadrul cartierului;
• Acces facil și rapid către hypermarket-uri, farmacii, cabinete medicale, unități bancare, magazine de amenajări interioare, bricolaj și mobilier;
• Poziționat la mică distanță de unități de învățământ și de zone de recreere sau agrement (stadion, parc, ștrand).
Amploarea zonei de atracție și potențialul turistic al Sibiului, accesul la mijloacele de transport în comun și infrastructura rutieră sunt beneficii de care trebuie să țină cont atât sibienii tineri, familii la început de drum, studenții, dar și cei care își doresc un apartament de vacanță. Proiectul își propune să devină un reper și pentru municipiul Sibiu, așa cum s-a întâmplat la Brașov.

Conceptul Avantgarden3 Sibiu

Avantgarden3 Sibiu va fi mai mult decât un cartier, va fi unul dintre principalele repere ale orașului, deopotrivă pentru locuitorii săi, dar și pentru cei din împrejurimi care îşi doresc o locuință nouă. În cazul Avantgarden3, accentul se schimbă dinspre simpla idee de locuință către aceea de comunitate, un loc cheie pentru evenimente frumoase, confort, siguranță și modernitate, un spațiu în care atât copiii, cât și părinții își vor putea petrece timpul în mod activ, un loc care să degaje optimism, energie și bucuria de a trăi.
Dezvoltatorul Maurer Imobiliare dorește să ofere apartamente utile, moderne, cu suprafețe diferite, accesibile pentru bugetul tuturor sibienilor. Aici, doritorii vor putea achiziționa locuințe la cheie, de înaltă calitate, la cele mai bune prețuri:

Garsoniere:
începând de la 27.000 Euro
Apartament 2 camere:
începând de la 36.000 Euro
Apartament 3 camere:
începând de la 49.000 Euro

Modalitățile de plată sunt flexibile, apartamentele putând fi achiziționate atât integral sau în rate, cât și prin credit bancar sau prin programul „Prima Casă”. Avantajul pentru Prima Casă este că se va achita un avans de minim 2000 de euro, iar valoarea ratelor va fi mai mică decât o chirie: începând de la 165 Euro/lună. Echipa Avantgarden3 va oferi viitorilor proprietari toată consultanța de specialitate necesară.

Avantajele achiziționării unei locuințe noi „la cheie”

Principalul motiv pentru care multe apartamente nu se predau la cheie este legat de costul ridicat al manoperei, dar și al materialelor de finisat. Potrivit specialiştilor în construcţii, finisajele reprezintă cea mai costisitoare parte. Chiar dacă beneficiarul va fi atras de prețul mai mic al unei locuințe semifinisate, după finalizarea acesteia costul final va depăși prețul unei locuințe finisate de către dezvoltator. Într-o locuință semifinisată, proprietarul va investi mult timp, mulți bani, oboseală și stres, iar perioada programată pentru mutare va fi considerabil decalată. Imaginați-vă un bloc cu apartamente semifinisate… șantier permanent! Cei care vor achiziționa o locuință prin programul Prima Casă, pe lângă rata lunară aferentă creditului, trebuie să ia în considerare și costurile legate de finisaje.
De aceea, Avantgarden3 Sibiu vine cu un concept nou pe piața imobiliară locală, oferind locuințe finisate complet, la cheie, cu materiale clasa premium, izolație termică și dotate cu boxe la demisol. Apartamentele sunt personalizate pe gustul clientului, acesta având posibilitatea să aleagă finisajele dintr-o gamă variată.
În cadrul proiectului Avantgarden3 Sibiu cumpărătorul beneficiază de o bună calitate a construcției, prin urmare nu va mai trebui să facă investiții suplimentare ulterioare. Pentru că avem încredere în materialele folosite, fiecare locatar din Avantgarden3 Sibiu va primi un certificat de garanție pentru toate lucrările executate, inclusiv pentru finisaje.
Doriți să vizitați șantierul, să vă convingeți de calitatea lucrărilor și a materialelor? Vă invităm la biroul nostru pentru a vă oferi mai multe informații și pentru a vă prezenta gama completă de finisaje!

Despre dezvoltator

Simon Maurer, fondatorul Maurer Imobiliare, este dezvoltatorul Imobiliar nr. 1 din Transilvania. Avantgarden3 Sibiu este un proiect realizat prin autofinanțare, cu capital german privat, fără angajare de credite bancare. Principiul după care ne ghidăm: valori germane în România!

Maurer Imobiliare Sibiu
Prelungirea Mihai Viteazul, Șelimbăr
Telefon: +40 269 444 004
Mobil: +40 746 080 082
office@avantgardensibiu.ro
www.avantgardensibiu.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?