Creionează-ţi viitorul tehnic prin workshop-uri de specialitate şi stagii de practică la Marquardt!

Creionează-ţi viitorul tehnic prin workshop-uri de specialitate şi stagii de practică la Marquardt!

Creionează-ţi viitorul tehnic prin workshop-uri de specialitate şi stagii de practică la Marquardt!

La Marquardt Sibiu, primăvara debutează în forţă, cu workshop-uri şi stagii de practică pentru studenţi. Venim în întâmpinarea studenţilor din anul trei de studiu de la specializările Calculatoare, Tehnologia Informaţiei, Ingineria Sistemelor Multimedia, Electronică Aplicată, Mecatronică, Robotică, Informatică Industrială, Mecanică, Electromecanică, cu diverse workshop-uri desfăşurate la sediul companiei din Sibiu. În baza acestora, ne propunem să îi introducem pe studenţi în universul tehnologiei de ultimă generaţie cu care lucrăm, să le trezim interesul pentru produsele pe care le dezvoltăm pentru cei mai renumiţi clienţi din industria automotive din lume şi să îi impulsionăm în conturarea unei profesii de succes în domeniu.
Vorbim despre workshop-ul intitulat „Automotive Switching Devices”, în cadrul căruia se prezintă procesul de dezvoltare, portofoliul de produse, tehnologiile utilizate în industria auto şi se oferă un exerciţiu practic de dezvoltare a unui produs pentru interiorul unei maşini. Pentru cei care sunt interesaţi să descopere ce se ascunde în spatele cuvântului „calitate” şi cum se poate trata cu succes o reclamaţie primită de la client, oferim informaţii interesante prin participarea la workshop-ul „Tratare reclamaţii client”. Iar pentru cei care au o pasiune de a intra în contact şi de a lucra cu cele mai noi sisteme de comutare, de a crea teste şi de a le rula pe sisteme automate, propunem seminarul intitulat „Introduction to Software Development and Testing for Automotive Switching Products”.
Compania Marquardt este în continuă căutare de oameni care să ne ajute să remodelăm viitorul. Aşa cum ne-am obişnuit, pentru cel de-al treilea an consecutiv, demarăm stagiul de practică în cadrul filialei Marquardt Sibiu. Anul acesta propunem un număr de 81 de locuri de practică destinate studenţilor de la specializările Calculatoare, Informatică, Electronică, Electromecanică, Mecanică fină, Tehnologia construcţiilor de maşini, Ştiinţe economice, Litere, Psihologie, Ştiinţe economice.
Dacă eşti student la una dintre aceste facultăţi şi vrei să îţi foloseşti cunoştinţele teoretice pentru a lucra la proiectele Marquardt, noi îţi oferim ocazia de a face trei săptămâni de practică. Studenţii cu rezultate deosebite în urma acestui internship vor avea ocazia să rămână angajaţi part-time în cadrul companiei până la finalizarea studiilor şi ulterior full-time.
Alege să aplici pentru un stagiu de practică la compania Marquardt. Astfel, vei avea ocazia să te familiarizezi cu un mediu de lucru competitiv, cu o echipă de profesionişti şi cu ultimele tehnologii folosite în domeniu. În afară de cunoştinţe practice şi îndemânare, îţi furnizăm şi informaţii utile despre mediul de lucru pentru care te pregăteşti. Un mentor îţi va sta la dispoziţie pentru întrebări sau nelămuriri şi se va asigura că dispui în permanenţă de sprijinul necesar.
Cei interesaţi să facă parte din echipa Marquardt trebuie să treacă, mai întâi, de un proces de selecţie. Vă aşteptăm să ne trimiteţi Curriculum Vitae până la data de 30.05.2014, la adresa: recrutare@marquardt-ro.com.
Studenţii de astăzi vor fi specialiştii de mâine la Marquardt!

Marquardt Schaltsysteme S.C.S.
Str. Munchen Nr. 2, Sibiu
Tel.: 0269/505323; Fax: 0269/501.706
E-mail: recrutare@marquardt-ro.com

marq2

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?