DESLEECLAMA ROMANIA

Cine suntem ?

DesleeClama Romania este cea mai mare unitate de productie la nivel mondial a grupului internaţional belgian DesleeClama, unul dintre principalii jucatori pe piata producatorilor de material textil pentru saltele de dormit.
Povestea DesleeClama a inceput in anul 1928, cand domnul Maurice Deslee si-a transformat pasiunea pentru materiale frumoase si textile de inalta calitate intr-o afacere, punand bazele primei fabrici, in regiunea flamanda a Belgiei. La distanta de trei generatii si extinsa in prezent pe 4 continente, compania DesleeClama duce mai departe pasiunea pentru tesaturi si tricoturi unice, create la cele mai inalte standarde de calitate.

Ce stim noi sa facem… altfel ?

La DesleeClama stim sa facem materiale comfortabile pentru saltele de dormit. Stim sa facem materiale foarte frumoase sau in design-uri si texturi care par a fi desprinse din picturi. Dar cel mai important si unic de altfel este faptul ca stim sa producem materiale… destepte.
Astfel, o saltea de dormit cu invelis textil DesleeClama nu este doar frumoasa, ci are si proprietati unice, multe dintre ele fiind inovatii care ne apartin. Spre exemplu, invelisul ActiPro este produs din fibre naturale si are proprietati anti-alergice, fiind ideal pentru persoanele sensibile. Argentum+® este un material care are in componenta sa ioni de argint cu proprietati anti-bacteriene si in acelasi timp absorbind umiditatea corpului. Materiale tricotate din gama BodyFit® sunt concepute cu o textura speciala care se adapteaza corpului si elimina zonele de tensiune de pe saltea. Celliant®, un tip de material dezvoltat in colaborare cu universitati de prestigiu, permite o oxigenare celulara sporita si ajuta o persoana sa doarma mai bine, fapt demonstrat stiintific. Materialele din gama ThermicTM au efect termoregulator, sau, in alte cuvinte, mentin o saltea racoroasa chiar daca intra in contact cu corpul uman. Ultima inovatie cu care ne mandrim sunt materialele SoundAbsorbing® care reduc nivelul de zgomot ambiental din dormitor cu 45%.

Cum reusim sa inovam… zi de zi?

Suntem preocupati in permanenta de imbunatatirea produselor noastre si punem pe prim-plan nevoile clientilor nostrii, cat si ale consumatorilor finali. Ne dorim sa fim cei mai buni si sa creem solutii de dormit unice la nivel mondial. Suntem pasionati de a invata mereu si suntem la curent cu ultimele tehnologii.

Echipa noastra este produsul nostru cel mai de pret

Profesionalism. Buna dispozitie. Implicare. Aceasta este scurta caracterizare a echipei noastre din Miercurea Sibiului. Cu o medie de varsta de 30 de ani, suntem o echipa ambitioasa si in continua miscare, facand fata provocarilor zilnice. Nu ne place sa fim formali, dam tot ce avem mai bun, si spunem lucrurilor pe nume. Dar mai ales suntem mandri de rezultatele noastre si mandri de contributia pe care o aducem in mod direct la succesul numelui DesleeClama si al produselor noastre la nivel mondial.
DesleeClama Romania isi extinde activitatea de la an la an. Suntem unul dintre cei mai mari angajatori din zona Miercurea Sibiului si oferim locuri de munca pentru toate nivelele de studii. Angajamentul nostru este sa oferim locuri de munca stabile si cu perspective de dezvoltare. Suntem in mod special interesati de tinerele talente si oferim programe flexibile de invatare si locuri de munca studentilor in curs si tinerilor absolventi.

Vrei sa te alaturi echipei noastre ?
Atunci trimite-ne un CV la adresa de e-mail jobs.romania@desleeclama.com sau la numarul de fax 0269206781.