Faurecia Technical perfection, automotive passion

Faurecia Technical perfection, automotive passion

Grup francez, activ în industria automotive, cu sediul lângă Paris-Nanterre, Faurecia furnizează soluţii în domeniul ingineriei, al componentelor auto, fiind un partener cheie pentru producătorii de automobile. Îşi menţine statutul de lider pe piaţa internaţională pentru fiecare dintre cele patru grupuri de afaceri: Automotive Seating (Scaune Auto), Emissions Control Technologies (Tehnologii pentru Controlul Emisiilor de Gaze), Interior Systems (Sisteme de Interior), Automotive Exteriors (Sisteme de Exterior).

Cu 84.000 de angajaţi, Faurecia este prezentă în 33 de ţări, deţinând 320 de fabrici şi 40 de centre de dezvoltare.
În România, Faurecia este prezentă în 4 oraşe: Tălmaciu (Divizia de Scaune Auto), Piteşti (Divizia de Sisteme de Interior), Craiova (Tehnologii pentru Controlul Emisiilor de Gaze) şi Râmnicu Vâlcea (Divizia de Scaune Auto).
Bazându-se pe inovaţie şi tehnologie, Faurecia optimizează continuu performanţa serviciilor oferite către clienţii săi în termeni de confort, siguranţă, calitate şi protecţia mediului.
Viziunea Faurecia este de a deveni lideri globali în fiecare dintre liniile noastre de produse. Vom face acest lucru concentrându-ne pe satisfacţia clientului, devenind referinţe pe piaţa de echipamente şi deservind cei mai importanţi producători de automobile. Scopul nostru ţinteşte o creştere rapidă în cadrul pieţei de specialitate şi o profitabilitate durabilă. Ne străduim pentru perfecţiunea tehnică şi suntem inspiraţi de pasiunea pentru automobile.
Recunoscut drept un arhitect al scaunului auto, Faurecia excelează în proiectarea şi fabricarea componentelor acestuia: cadre, piese, spumă, huse, pe care ulterior le asamblează în scaune completate, livrate în cel mai scurt timp clienţilor (33 dintre fabricile producătoare de scaune livrează către clienţi în sistemul “Just in time”).
Faurecia Seating Tălmaciu a luat naştere în anul 2003. Cei 800 de angajaţi ai fabricii produc husele unora dintre cele mai cunoscute modele de maşini: Audi, BMW şi Peugeot. De curând, producţia s-a extins şi la realizarea tetierelor pentru binecunoscutul BMW Mini Cooper.

Alatură-te echipei noastre dacă eşti interesat de unul dintre următoarele posturi vacante:

• Specialist calitate
• Coordonator linie producţie
• Operator coasere
• Muncitor necalificat

Faurecia Seating Talmaciu SRL
DN7 km 256+836, 555700
Dep. Resurse Umane: 0269/208.753
Email: iulia.petraru@faurecia.com
Visit: www.faurecia.com

faurecia2

faurecia3

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?