FELEACUL Traditie • continuitate • experienta

  • 0 comentarii

S.C. AMYLON SA, cu o vechime de peste 90 de ani, face parte din anul 2001 din grupul de firme BOROMIR. Activitatea principală a societăţii este producerea dulciurilor din gama FELEACUL şi a tabletelor energizante din glucoză, prin munca şi dăruirea a peste 150 de angajaţi. Investiţiile aflate în curs vor crea premisele descoperirii de către noile generaţii a originalităţii şi gustului  dulciurilor FELEACUL.

 

Cu experienţă de aprope un secol, Amylon SA rămâne pentru comunitate, pentru clienţi şi pentru colaboratori unicul producător în domeniul fabricării de glucoză solidă şi a tabletelor energizante de glucoză din România. Firma este componentă a Grupului BOROMIR începând cu anul 2001, moment important în continuitatea tradiţiei şi dezvoltarea ulterioară a societăţii.

Provocările economiei actuale au determinat societatea la restructurarea activităţii şi diversificarea gamei de produse lansate pe piaţă. Preluarea în portofoliu a produselor din gama FELEACUL a reprezentat o oportunitate pentru a produce la Sibiu dulciurile  ce au încântat generaţii de copii, tineri şi vârstnici.

Dulciurile FELEACUL realizate la Sibiu “din 1918 mereu la modă” sunt: Pufarin, halva, rahat, jeleu, dropsuri şi bomboane umplute.

Produsele emblemă din Portofoliul Felecul – halva şi rahat – se găsesc la raft cu ambalaje noi, după ce au trecut printr-un proces de repoziţionare. Noua identitate vizuală transformă produsele celor două game Feleacul din dulciuri “de altă dată” în “dulciurile tinerilor de astăzi”. Ambalajele oferă o linie vizuală unitară produselor incluse în cele două game şi răspund nevoii brand-ului de a întineri, de a ajunge în pas cu noul public şi de a veni în întampinarea cerinţelor acestuia fără să se îndepărteze de consumatorul fidel – adultul de astăzi şi adolescentul de ieri.

 

Cerealele expandate drajate cu sirop cu diferite arome de fructe sau cacao reamintesc gustul copilăriei de altădată sub denumirea de PUFARIN.

Dezvoltarea dulciurilor FELEACUL beneficiază de un ingredient deosebit: o echipă unită, caracterizată prin stabilitate, dăruire şi pasiune. Angajarea de tineri şi posibilitatea dezvoltării unei cariere face parte din setul de valori al firmei, fapt dovedit cu media de vârstă a angajaţilor – 32 de ani.

Societatea noastră oferă consumatorilor dulciuri tradiţionale, naturale şi sănătoase. Cererea pentru aceste produse este ridicată. Creşterea cifrei de afaceri pe piaţa externă este un obiectiv important al echipei de vânzări. “În ultimul an am dublat cifra de afaceri la export, prin  parteneriate noi cu clienţi din Italia, Germania, Spania, Irlanda, Ungaria, Canada, SUA.

Vizăm creşterea pe acest segment, dar şi pe alte pieţe, aceasta fiind şi o modalitate de evaluare a competitivităţii produselor din portofoliu”, spune Moldovan Marius, director de vânzări în cadrul companiei SC Amylon SA.

 

din 1918 mereu la modă

S.C. AMYLON S.A. Sibiu

Strada: Şos. Alba-Iulia nr. 70 Sibiu

Telefon: 0269/21.77.22 Fax: 0269/21.60.44

E-mail: office@amylon.ro

 

noiembrie 11, 2013

caută

Articole, Evenimente, Produse, Cariere, Producători Sibieni

Joburi în Sibiu

DESCRIERE\r\n\r\n\r\nSC SOMA SRL angajează lucrător necalificat în domeniul salubrității, pentru postul de înc...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru:...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru ...
Cu 119 ani de succes în automotive, 40 de locaţii internaţionale şi 50.000 angajaţi, Kromberg & Schub...
Soma Sibiu angajează! Căutăm șoferi profesioniști și șoferi profesioniști cu atestat pentru automacara...
\r\n Salariu de incadrare fix\r\n Bonusuri performanta/productivitate\r\n Tichete de masa de 20 lei/zi\r\n Prime d...
Principalele responsabilitati:\r\n\r\n Verifica semifabricatele si produsele finite din punct de vedere calitat...
Principalele responsabilitaţi:\r\n\r\n Operarea echipamentelor de productie\r\n Verificarea calitatii produsu...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie res...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie org...