Frauenthal Automotive Sibiu principiile unei companii de succes

Frauenthal Holding este o companie notată la Bursa Vieneză, iar Grupul Frauenthal Automotive, una dintre cele două divizii ale Holdingului, este lider european în producţia de elemente de suspensii pentru camioane şi vehicule comerciale.

Frauenthal Automotive Sibiu este una din cele opt locaţii de producţie ale grupului, fiind lider de piaţă cu toate grupele sale de produse (arcuri lamelare, stabilizatoare, bride şi rezervoare de aer comprimat). De data aceasta însă, nu vom vorbi despre cât sau ce se produce la Frauenthal, nu vom vorbi despre tehnologii și despre inovații și nici despre dezvoltare și investiții. De data aceasta vorbim despre principii. Principiile unei companii care a învățat în cei 127 de ani de experiență să fie printre cei mai buni.
Conceptul de bază al întregului Grup Frauenthal este susținerea muncii în echipă și cooperarea între departamente. „Creăm și menținem o rețea puternică și relații interpersonale în întregul grup Frauenthal, împărtășim idei și talent atât între fabricile din grup, cât și între departamente, indiferent de granițele regionale sau de ierarhie. Asta include și rotația pe posturi, atât între și în fabricile noastre, cât și în cadrul holdingului. Munca în echipă și dedicarea către succesul de grup sunt cruciale”, spune Ramona Miron, asistent manager Frauenthal.

Dezvoltarea și executarea strategiei

Liderii Frauenthal dezvoltă și susțin o strategie clară pentru fabrici, dar în același timp fixează obiective concrete pentru realizarea ei. Fiecare lider comunică strategia în organizația sa și asigură punerea în aplicare. Așa se creează o legătură între lideri și angajații Frauenthal, bazată pe încredere, corectitudine, integritate și comunicare explicită și deschisă. Se formează prin aceasta un climat pentru inovație, împărtășire a cunoștințelor, îmbunătățire continuă și furnizarea unui feedback corect și motivant. Toate acestea contribuie asiduu la succesul Frauenthal.

Dezvoltarea oamenilor

Frauenthal investește în oameni și adoptă cele mai înalte standarde în identificarea, recrutarea, antrenarea, dezvoltarea și păstrarea talentelor. La Frauenthal se respectă și se apreciază diferența de opinii și personalitățile individuale, ca parte integrantă a culturii companiei. Frauenthal oferă oportunități și beneficii excepționale și fiind un angajator atractiv la nivel global. Liderii dezvoltă lideri, iar arta conducerii cere o investire consistentă și dedicată a timpului în oameni.

Frauenthal Automotive Sibiu SRL
str. Forjorilor 22