Getesib – 20 de ani de experienţă şi o femeie la conducere scot Sibiul „basma curată”

Getesib – 20 de ani de experienţă şi o femeie la conducere scot Sibiul „basma curată”

Getesib este o firmă puternică, gata să ofere servicii de calitate în domeniu, cu un acţionar puternic – grupul Brantner. Cu o practică pe piaţă de peste 20 de ani, cu un număr de 200 angajaţi, compania oferă soluţii probate în 7 ţări din Europa. Echipa de conducere este formată din profesionişti cu o vastă experienţă în administrarea şi managementul integrat al deşeurilor. Începând cu anul 2006, Brantner este prima firmă care a implementat în judeţul Sibiu colectarea selectivă a deşeurilor, atât pe raza municipiului Sibiu, cât şi în zona rurală.
„Deşeurile reprezintă o problemăserioasă de mediu. Creşterea consumului şi economia în dezvoltare continuă să genereze cantităţi mari de deşeuri, ceea ce necesită eforturi pentru reducerea cantităţii
acestora. Getesib este partenerul sibienilor în rezolvarea acestei situaţii”, a declarat Mariana Brunchea – Directorul General GETESIB.
Firma şi-a început activitatea în 1993, fiind prima societate mixtă cu capital de stat şi privat din domeniu care s-a situat pe locul 11 în TOP 100. Actualul acţionar, grupul Brantner Austria, e prezent în România prin activitatea de management al deşeurilor în oraşele Sibiu, Cluj Napoca, Dej, Reşiţa, Piatra Neamţ, Drobeta Turnu Severin. Compania este prezentă în Europa, pe piaţa de profil din Austria, Germania, Slovenia, Slovacia, Croaţia, Cehia, Serbia. În anul 2004, firma de salubrizare Brantner a înfiinţat Brantner România Holding SRL.
Performanţe economice corelate cu servicii de calitate.
Datorită echipamentului modern de salubrizare, depozitelor de gunoi în conformitate cu standardele tehnice, precum şi
utilajelor de sortare şi valori ficare din România, firma Brantner furnizează soluţii adecvate pentru gestionarea deşeurilor. Pe lângă salubrizare, firma Brantner acordă o deosebită importanţă serviciilor municipale de curăţare a străzilor, iluminare şi servicii pe timp de iarnă.
Grupul Brantner – 53 de filiale, 3.134 de angajaţi, 720 de camioane
Firma Brantner se ocupă de tehnologiile alternative de gazificare pentru reziduuri şi biomase, de transformare a deşeurilor din sticlă în sticlă spongioasă şi de transformare a deşeurilor comerciale în combustibil alternativ. Cantităţile de deşeuri sortate în 2012 sunt impresionante, dovedind experienţa din domeniu a firmei. S-au colectat 1000 tone de

carton, 200 tone pet-uri, 13 tone folie, 11 tone mase plastice.
„Let’s do it, Romania!” by Getesib
Compania este un susţinător al comunităţii sibiene, implicându-se în numeroase proiecte de strângere a deşeurilor reciclabile şi de informare cu privire la colectarea şi gestionarea deşeurilor selective. Firma a fost un partener important al amplului proiect “Let’s do it, Romania!”. Getesib a adus un mare plus comunităţii sibiene prin organizarea unei microstaţii de sortare a deşeurilor, prin care acestea sunt colectate selectiv, ajungând la reciclatorii finali.
90.000 de persoane şi peste 2.000 agenţi economici deserviţi de Getesib
Getesib operează pe raza municipiului Sibiu şi în 13 localităţi din judeţ, unde asigură salubrizarea pentru un număr de 90.000 de persoane şi peste 2.000 de agenţi economici, instituţii publice, spitale, şcoli. Dezvoltă relaţii excelente cu partenerii şi beneficiarii săi, urmărind în permanenţă optimizarea serviciilor oferite.
Str.Solidaritatii 13 , Sibiu, 550189,
Tel.: + 40 (269) 210914
Tel./Fax: + 40 (269) 213910

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?