Hera Candles Sibiu lumânări decorative parfumate create manual

Hera Candles Sibiu lumânări decorative parfumate create manual

În urmă cu un an, Daniela Boabeş a realizat primele lumânări create manual. A început să lucreze acasă, iar mai târziu sub sigla „Hera Candles”. Urmându-şi pasiunea, a pus bazele unei mici afaceri de familie. Prin creaţiile realizate reuşeşte să aducă astăzi lumină şi bucurie în casele cumpărătorilor.

„Decizia de a produce lumânări a venit natural, din pasiunea pentru ele şi bucuria pe care o oferă”, spune Daniela Boabeş. Lumânările Hera Candles au diverse forme, clasice sau de sezon, care variază de la nufăr, la sferă, con, spirală, inimă, stea, piramidă, oval, evantai, cilindru sau cub. Pentru realizarea lor, este nevoie, în afara materiilor prime de calitate, de multă meticulozitate, răbdare, atenţie şi dăruire din partea creatorilor. Pentru comenzi de volum, există posibilitatea imprimării unei imagini sau sigle direct pe lumânare, după ce aceasta a ieşit din procesul de producţie manuală, cu ajutorul unei imprimante speciale.

Lumânarea, un obiect atât de simplu, ne poate transpune într-o stare diferită, mai bună,
mai liniştită. Hera Candles pune la dispoziţia cumpărătorilor o gamă largă de lumânări unicat, în diferite culori, modele, forme şi parfumuri, menite să aducă linişte, optimism sau bună-dispoziţie. ,,Ceea ce ne diferenţiază de lumânările aduse cu vaporul din China este că producem la Sibiu, manual, unicat, aceste lumânări, de la faza de turnare a lor, pictare şi decorare. Punem mult suflet în ceea  ce facem şi nu dorim să industrializăm producţia. Mereu vom produce lumânări unicat”, declară Daniela Boabeş. Lumânările produse la Sibiu au darul de a oferi căldură şi personalitate unui spaţiu, de a relaxa trupul şi mintea sau de a crea oambianţă romantică.

Lumânarea era utilizată acum câteva sute de ani ca sursă de lumină, căldură şi pentru măsurarea timpului. Până astăzi, lumânările s-au adaptat
evoluţiei noastre, devenind obiecte de cult sau estetice, fără a-şi neglija însă scopul lor primordial, acela de a lumina. Din obiecte necesare, lumânările au devenit cadouri potrivite pentru majoritatea ocaziilor. Ele pot fi personalizate în funcţie de cerinţele clienţilor de mâinile pricepute ale celor de la Hera Candles şi vor constitui uncadou reuşit. Lumânările sunt potrivite atât pentrucadouri personale, cât şi pentru companiile care vor să marcheze un eveniment sau să îşi exprime recunoştinţa pentru angajaţi şi parteneri sau familiile acestora.

Cu ocazia sărbătorilor religioase, aprindem lumânări în biserică, dar şi acasă. Ne place ca lumânarile să aibă forme şi culori potrivite fiecărei
sărbători, iar lumânarile Hera Candles decorate manual se potrivesc atât sărbătorilor religioase, cât şi celorlalte evenimente importante de-a lungul anului: Sf. Valentin, Dragobete, Mărţişor, Ziua Femeii sau Anul Nou. Lumânările sunt concepute special şi pentru nunţi, botezuri, evenimente speciale. Aromaterapia nu este un mijloc de răsfăţ, ci un obicei normal într-o viaţă cu un ritm solicitant, iar pentru cei care îşi acordă timp şi linişte, există lumânările Hera Candles cu uleiuri parfumate, pentru aromaterapie.

Lumânările Hera Candles pot fi achiziţionate la târguri şi expoziţii din Sibiu şi din ţară sau în standul de pe strada Anton Pann, nr. 1. De asemenea, doritorii pot face comenzi online, personalizate, de pe site-ul www.heracandles.ro.

 

Hera Candles SRL
Sibiu, str. Anton Pann, nr. 1
office@heracandles.ro
www.heracandels.ro

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?