K&M Education sustine „De ce esti mandru ca esti sibian?”

K&M Education, o firmă produsinsibiu100%,  care şi-a propus de la bun început să facă parte integrantă din viaţa sibiană. K&M Education, înfiinţată în anul 2012, dar cu o echipă de profesori cu un trecut de peste 10 ani în predarea de cursuri de limbă germană şi engleză, vine în întâmpinarea celor care, sibieni sau nu, au înţeles că învăţarea unei limbi străine te face mai valoros şi te aduce un pas mai aproape de mentalitatea unui adevărat cetăţean euroepean.

K&M Education, cu sediul în Sibiu, Str. Mitropoliei nr. 11, oferă aproape lunar noi serii de cursuri de limbă germană şi engleză, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii (începând cu vârsta de 2 anişori) la preţul de 6 lei/ora de curs.

În toamna 2013, K&M Education formează o nouă grupă in cadrul programului Afterschool (limba germană/ română), iar, începând cu 7 octombrie, oferă noi cursuri de limbă germană şi engleză pentru copii, precum  şi cursuri pentru adulţi (germană începători zero din 17 septembrie, engleză începători zero din 1 octombrie). Înscrierile au început deja, contactaţi-ne! Vă veţi convinge că firma K&M Education, este o firmă produsinsibiu100% la serviciile căreia puteţi apela cu încredere.

K&M Education
Şcoala TA de Limbi Străine