Lytos România, încălţăminte de calitate

Lytos România, încălţăminte de calitate

De multe ori, stresul acumulat pe perioada unei săptămâni sau chiar până în momentul în care se aprobă cererea de concediu ne poate transforma în adevăraţi aventurieri. Atunci nimic nu ne mai poate opri din explorări, schi, pescuit sau vânătoare. Însă pentru a ne bucura cu adevărat de acestea şi a fi în siguranţă în expediţii ne trebuie echipament adecvat. Din acest punct de vedere, în întâmpinarea problemelor noastre vine fabrica Lytos România, din Cristian.

 

Fabrica Lytos România din  Cristian îţi oferă încălţăminte  de munte performantă, la  preţ de producător. Dincolo de calitatea produselor, de  preţul accesibil, stă diversitatea  modelelor. Aici găsești de la  bocancii clasici pentru căţărat, din piele cu talpă Vibram, până la modelele mai ușoare din piele nabuck. Toate sunt  realizate din piele și materiale sintetice de  cea mai bună calitate, garantate Made in Europe. Siguranţa și calitatea sunt nelipsite din modul de fabricare a încălţămintei marca Lytos. Majoritatea bocancilor Lytos
au o membrană impermeabilă – WaterProof, care asigură izolaţia perfectă împotriva apei, dar nu impiedica transpiratia.

lytoss

Lytos este marca companiei italiene Mondeox s.p.a., care de peste 30 de ani creează încălţăminte sport – tehnic, ale cărei  produse variază de la trekking, vânătoare, afterski și încălţăminte protecţie. Lytos nu impune limite, încălţămintea fiind concepută pentru a satisface nevoile oamenilor care  ies în aer liber. Pentru că folosesc materiale alese, de tehnologie înaltă și de primă calitate, ghetele Lytos sunt potrivite în orice fel de condiţii climatice, atât vara, cât și iarna. Talpa, realizată dintr-un material special antiderapant, garantează siguranţa maximă, atât pe teren accidentat, cât și pe ploaie, gheaţă sau zăpadă în timpul căţărărilor.

lytos2
Membrana izolatoare aplicată pe marginea ghetei protejează piciorul împotriva apei și, în același timp, oferă un confort termic complet. Bocancii Lytos îţi oferă performanţă maximă și confort. Şi pentru ca totul să fie la cel mai înalt nivel, încălţămintea Lytos se găsește la fabrica din Cristian, la preţ de producător, într-o varietate de modele unică în ţară.

Sibiu – Cristian (ieșirea spre Sebeș)

DN 1, km 322+280
Tel: 0730-509-123
E-mail valle_sport@yahoo.com
Site www.mondeox.it
Program: L-V 10-17, S 10-15

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?