M Holding International Inc Ltd. SRL povestea de succes continuă

M Holding International Inc Ltd. SRL povestea de succes continuă

Energie, Economie şi Ecologie împreună pentru o planetă mai curată!

„Rămânem credincioşi motto-ului nostru şi continuăm zi de zi să învăţăm, să ne punem la curent cu cele mai noi trenduri din branşă, având urechea aproape de doleanţele clienţilor şi parte­nerilor noştri şi inima deschisă către «Mama Gaia», fără de care nu există supravieţuire pentru specia noastră umană pe această planetă” – Administrator Marian-Gheorghe Marcu.
M Holding International Inc Ltd. SRL este o firmă cu capital românesc şi străin, înfiinţată în anul 1996, la Sibiu. Aceasta şi-a stabilit direcţia de dezvoltare spre tehnologii specializate în producerea de energie termică şi electrică din resurse regenerabile, cu punctul de greutate situat în protecţia mediului şi dezvoltare durabilă. Împreună cu grupul de interes „green-energy-group.ro”, al cărui lider este şi din care fac parte societăţi localizate în Comunitatea Europeană atât cu sediul în România, dar şi în Germania, Italia sau Elveţia, se lucrează la proiecte cu diferite grade de complexitate – atât proiecte mari, cât şi mijlocii sau mici. Este o firmă conştientă de nivelul de exigenţă, de calitatea şi profesionalismul care se pretează branşei din care face parte şi de aceea se dezvoltă continuu, prin proiecte îndrăzneţe, ecologice, economice şi eficiente, fiind certificată ISO 9001 managementul calităţii şi ISO 14001 management de mediu.
În momentul de faţă, principalul scop al companiei M Holding International Inc Ltd. SRL este finalizarea proiectelor începute. Este vorba despre parcul fotovoltaic Tulcea – Bididia, care se construieşte pe o suprafaţă de cca. 10,689 hectare, cu o putere instalată de 7,22 MWp. Energia generată şi evacuată în Reţeaua Energetică Naţională este de cca. 9.010 MWh anual. Apoi mai putem menţiona Parcul fotovoltaic Copşa Mică, cu o suprafaţă de 7 hectare, putere instalată de 2,8 MWp şi producţie anuală estimată de 3.800 MWh, un proiect propriu cu „tehnologii ecologice, energii regenerabile, integrate”, dar şi înregistrarea la OSIM a instalaţiei fotovoltaice dedicată sistemului ITS al autostrăzilor româneşti.

Soluţii eficiente, tehnologii noi, mediu protejat

„Ne dedicăm integrării noilor tehnologii care pot duce la independenţă energetică de 100%, scalare şi modularizare pentru fiecare tip de afacere. Pe această platformă, cuvintele cheie sunt „benzinăria proprie”, „tehnologii capilare”, „depozitul de gheaţă”, „fotovoltaic hibrid” şi „reciclare energetică”, spune Marian-Gheorghe Marcu. Ce înseamnă asta?
Sunt anumite regiuni situate în zone cu furnizare greoaie de energie electrică sau chiar fără reţele energetice, există consumatori cu un consum energetic mediu sau mare, care folosesc în general generatoare pe combustibil lichid pentru producerea de energie electrică. Combustibilul (în mare parte fosil, benzină, motorină) necesar producţiei de energie electrică este supus creşterilor de preţ ale pieţei, iar transportul lui până la locaţie măreşte preţul carburantului şi mai mult. În afară de acesta, poluarea mediului creşte, iar taxele în legătură cu poluarea scumpesc carburantul poluator în plus. Reţeaua electrică ar putea să cadă, iar pentru a nu periclita producţia, generatoarele vor lucra mai mult, iar astfel costul cu energia creşte continuu. Soluţia? Construcţia la locaţia beneficiarului a unei centrale fotovoltaice/generator fotovoltaic, care să preia parţial sau total consumul energetic al beneficiarului. Costurile investiţiei sunt la început mai mari decât costurile cu combustibilul generatoarelor, dar pentru că energia solară este gratuită, în timp, balanţa se va schimba radical în favoarea generatorului fotovoltaic. Diferenţa este substanţială şi rămâne în buzunarul beneficiarului. Mai mult, generatoarele fotovoltaice pot fi construite modular şi scalar, astfel încât investiţia să se plieze pe necesităţile sale energetice, iar finanţarea să fie corelată cu capacitatea financiară momentană.
Tehnologiile capilare pot aduce un plus de confort şi în acelaşi timp pot recicla energia termică foarte eficient. O clădire utilată cu soluţii capilare consumă mult mai puţină energie, iar surplusul este 100% reciclat. Astfel eficienţa instalaţiei creşte simţitor, iar preţul de operare scade simţitor. Întrebaţi-ne cum, vă vom consilia profesional!

Pentru că cele mai bune soluţii au mereu continuitate, M Holding International Inc Ltd. SRL şi-a stabilit ca proiecte de viitor: casa cu mare confort, situată extravilan, insulă energetică neconectată la utilităţi. În această casă de vis, toate utilităţile energetice (termice şi electrice) vor fi generate din resurse regenerabile; instalaţii insulare de mică putere pentru cabane, stâne, ferme; parcările fotovoltaice; instalaţii termoelectrice în cogenerare de înaltă eficienţă pe biogaz sau gaz metan.
Pentru a controla cât mai bine calitatea oferită clienţilor, vor fi deschise în curând două noi departamente: generatoare pe combustibil lichid şi un internet shop cu produse electrice şi electronice cu calitate înaltă şi clase de consum A+ … A+++„made in Germany”. Prin consumul lor redus, aceste produse pot fi integrate cu succes în aplicaţii cu consum energetic din resurse regenerabile!

© M Holding International Inc Ltd. SRL
Str. Metalurgiştilor nr. 3
550137 Sibiu
tel. 0269-218342; fax 0369-819871
mobil: 0722-522999
mhi@m-holding.com
info@green-energy-group.ro
www.m-holding.com
www.green-energy-group.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?