MY TURN loves IT

  • 0 comentarii

Iubesc arhitectura Sibiului. Costruiesc site-uri, sunt web designeri, au idei năstruşnice, dar profesioniste… Totul în lumea asta pleacă de la idei geniale, inovatoare, care pulsează în fiecare dintre noi. My Turn prezintă lumii întregi aceste frânturi de imaginaţie într-o formă atractivă, oferind ceva mai mult decât un web design clasic. În lumea actuală, imaginile, emoţiile, sentimentele ar trebui să sară din monitoare, laptopuri sau tablete, să ne copleşească cu realitatea lor. My Turn este o companie tânără din Sibiu, dar cu o inimă mare, foarte ambițioasă, creativă şi informată, care realizează design şi site-uri web, aplicaţii, soluţii pentru dispozitive mobile şi alte nemaipomenite chestii media digitale. Colectivul tânăr şi profund ancorat în lumea IT-ului îmbină designul de excepţie cu programarea web dinamică şi cu o bună optimizare pentru motoarele de căutare, care le permit să obțină rezultate uimitoare pentru clienţii lor.

My Idea
Activitatea firmei a început de la o simplă întrebare: „cum se realizează un site web?” . Curiozitatea s-a transformat aproape instantaneu în pasiune, iar de aici şi până la ideea de a împărtăşi și celorlalţi cunoştinţele şi viziunea în materie de web design a fost doar un click distanţă. În prezent, firma foloseşte cele mai noi tehnici de programare web (CSS3, HTML5, PHP, jQuery), având unul dintre cele mai stabile şi mai sigure servere din ţară, pe care asigură găzduirea domeniilor web. După o scurtă perioadă de cercetare şi tatonare a pieţei, au început să apară şi primele contracte. În prezent, firma are o capacitate de producţie de aproximativ 4-5 site-uri lunar. Au bifat 2 proiecte internaționale de success pe plan extern, pentru o companie de servicii de telecomunicaţii din Anglia şi o platformă online pentru o comunitate de gameri din Portugalia..

My Success

În scurta perioadă de timp care a trecut de la începerea activităţii, My Turn a realizat peste 20 de site-uri pentru diverse domenii de activitate, de la furnizori de servicii tehnice, la distribuitori de produse alimentare, pensiuni, magazine online etc. Excelenţa serviciilor oferite se oglindeşte în expresia clientului, atunci când acesta vede pentru prima dată designul propus de firmă. Profesionalismul echipei şi-a spus întotdeauna cuvântul. Acest lucru demonstrează că reuşesc să capteze esenţialul pe care clientul vrea să-l scoată în evidenţă şi să-l transmită publicului ţintă. Ca un atu al firmei, trebuie amintit preţul serviciilor, care nu este unul mic, dar care reflectă pe deplin calitatea şi aşteptările clientului privind atingerea obiectivelor propuse.

My Customer
Pentru realizarea acestui articol am întrebat 7 dintre clienţii My Turn cum pot caracteriza compania în două cuvinte. Răspunsurile au fost surprinzătoare: seriozitate şi WOW.

Our Future
Pe viitor, My Turn intenţionează să pătrundă şi pe piaţa aplicaţiilor mobile, având deja schiţate două proiecte, unul pentru piaţa de entertainment, iar altul pentru industria hotelieră. Firma a susţinut şi va susţine în contiuare tinerii pasionaţi de IT, dacă aceştia dovedesc că sunt dedicaţi şi deţin cunoştinţe solide de programare web (php), sau design web (photoshop).
Dacă vă place ce aţi citit până acum, puteţi contacta băieţii de la My Turn la birou, unde îi veţi găsi cu ochii mari, aţintiţi la monitoare, făcând totul
pentru ca fiecare client să fie multumit. Sau…, dacă nu vă place atmosfera de birou, vă puteţi vedea la o cafea… cu aromă de IT.

 

My Turn

Str. Mărăşeşti, Nr. 20A Sibiu, România

Tel(-40) 0766 068200
Email:alin@myturn.ro
Website:www.myturn.ro
cariera@myturn.ro

 

octombrie 8, 2013

caută

Articole, Evenimente, Produse, Cariere, Producători Sibieni

Joburi în Sibiu

DESCRIERE\r\n\r\n\r\nSC SOMA SRL angajează lucrător necalificat în domeniul salubrității, pentru postul de înc...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru:...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru ...
Cu 119 ani de succes în automotive, 40 de locaţii internaţionale şi 50.000 angajaţi, Kromberg & Schub...
Soma Sibiu angajează! Căutăm șoferi profesioniști și șoferi profesioniști cu atestat pentru automacara...
\r\n Salariu de incadrare fix\r\n Bonusuri performanta/productivitate\r\n Tichete de masa de 20 lei/zi\r\n Prime d...
Principalele responsabilitati:\r\n\r\n Verifica semifabricatele si produsele finite din punct de vedere calitat...
Principalele responsabilitaţi:\r\n\r\n Operarea echipamentelor de productie\r\n Verificarea calitatii produsu...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie res...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie org...