NTN-SNR Rulmenţi: în centrul mişcării

NTN-SNR Rulmenţi: în centrul mişcării

Aproape 100 de ani de experienţă în mecanica mişcării, gustul pentru provocări tehnologice care ne duc mai departe şi ne dezvoltă, soluţii tehnice viabile şi echipe care pot interveni oriunde este necesar: la NTN-SNR dinamica nu poate fi alta decât cea a unui grup. Uzina de la Sibiu face parte din Grupul situat pe al treilea loc mondial în topul producătorilor de rulmenţi, cu una din cele mai largi oferte de produse de înaltă calitate. La noi, performanţă, proximitate, spirit de echipă, respect, profesionalism nu sunt doar simple declaraţii de intenţie, ci valori care ne animă şi ne ghidează în permanenţă activitatea. Principiile şi regulile de conduită care definesc viaţa profesională la NTN-SNR sunt strâns legate de angajamentele companiei faţă de clienţi şi angajaţi.

Proximitate: o prezenţă constantă

Invizibil, dar întotdeauna aproape, rulmentul ne acompaniază în fiecare moment. De la mijloace de transport la aplicaţii de mecanică fină, rulmentul iniţiază mişcarea, evoluţia şi dezvoltarea în cotidian. With You, pentru că suntem aici, pentru voi, cu voi, pentru a întâmpina aşteptările şi nevoile voastre prin produse performante şi inovatoare.
La Sibiu, gradul de profesionalizare a uzinei a dus la obţinerea autonomiei în gestiunea unor conturi client specifice şi în activitatea comercială Aftermarket şi Industrie pentru Europa de Est.

Performanţa: calitate şi continuitate

Acţiunile noastre sunt ghidate de preocuparea permanentă pentru satisfacerea clienţilor noştri. Sistemul de Calitate implementat în toate locaţiile Grupului NTN-SNR are la bază exigenţe tehnice riguroase, aplicate în fiecare etapă cheie: de la concepţie, la dezvoltare produs, la producţie şi la comercializare.
La Sibiu, când se vorbeşte de calitate, respectul pentru produsul finit se cultivă prin instrumente de analiză şi de lucru SYSPROD şi prin reguli stricte de calitate pentru toate departamentele din uzină. Creşterea performanţei s-a tradus prin dezvoltarea activităţii R&D, efectivul echipei de proiectare crescând cu 30%.

Spiritul de echipă: o aventură umană

La prima vedere, dezvoltarea şi producţia de rulmenţi sunt procese eminamente tehnice, dar mai presus de orice înseamnă o aventură umană. Lucrul în echipă, implicarea fiecăruia, utilizarea competenţelor profesionale şi umane sunt garanţiile succesului proiectelor noastre.
La Sibiu, prin gestiunea carierei profesionale se pune accent pe promovare, mobilitate şi polivalenţă, pentru a asigura nivelul de motivare şi performanţă a tuturor angajaţilor.

Respectul: responsabilitate
şi angajament

With You este expresia angajării noastre, ca actor pe plan economic şi social. În centrul filozofiei Grupului NTN-SNR, responsabilitatea se exprimă la nivelul dezvoltării relaţiilor „câştig-câştig” cu clienţii, furnizorii şi partenerii noştri, al formării continue a angajaţilor pentru un maxim de expertiză şi al respectului pentru angajat şi securitatea sa.
La Sibiu, securitatea angajaţilor este prioritară în strategia pe termen mediu şi lung, îmbunătăţirea condiţiilor de muncă şi a ergonomiei ocupând primul loc în planurile de acţiuni în desfăşurare.

Profesionalismul: dezvoltarea
competenţelor

Cea mai importantă investiţie de durată este mult mai puţin vizibilă decât orice construcţie sau utilaj de producţie: competenţa, instruirea şi specializarea angajaţilor creează cadrul de expertiză necesar pentru a răspunde ritmului şi schimbării.
La Sibiu, formarea profesională este unul din factorii decisivi pentru creşterea performanţei, reprezentând 3,6% din bugetul de resurse umane.
Rezultatele obţinute până acum, potenţialul uzinei noastre şi încrederea clienţilor noştri şi a Grupului au condus la decizia de a investi într-o nouă unitate de producţie, care va permite pe termen mediu dublarea cifrei de afaceri.

Strada Salzburg 6,
Sibiu 550018, România
Telefon:+40 269 20.35.00,
Fax:+40 269 20.35.25
www.ntn-snr.fr

ntn2

ntn3

ntn4

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?