Pentru Segani și As Glass sticla plană nu are secrete

Firma Segani este singura firmă din Județul Sibiu care poate realiza fațetul rectiliniu și curb, acea șlefuire prismatică de pe marginea geamurilor și a oglinzilor. Firma parteneră As Glass este singura firmă din România care produce bevelsuri fațetate, acele cristale șlefuite, folosite în confecția vitraliilor. Cele două companii sunt experții în sticlă ai judeţului nostru. Prezenți pe piața sibiană din 1993, respectiv 2001, pot rezolva tot ce ţine de comenzi de sticlă, prelucrare sticlă, înrămări tablouri, vitralii clasice și moderne, coloristică, dimensiuni sau de compartimentari Full Glass, un domeniu care se referă la compartimentarea din sticlă groasă, securizată, utilizată la uși și pereți din sticlă, cabine și panouri de duș, placări cu oglinzi și sticlă colorată în bucătării, băi sau saloane. Nu există bucată de sticlă care să nu prindă culoare si formă la Segani sau As Glass.

În Sibiu, povestea sticlei plane este scrisă de mai bine de 21 de ani de firma Segani și mai apoi completată de firma parteneră As Glass. Segani se ocupă de comercializarea și prelucrarea geamurilor, oglinzilor, ramelor pentru tablouri, atât în sistem en-detail, cât si în sistem en-gross. As Glass pune la dispoziție vitraje (geamul termopan fără ramă) cu izolație termică, fonică, reflexivă, de siguranță, de securitate, antiglonț, antifoc, cât și operații de șablare, șlefuire, vopsire, bombare, curbare, găurire și faţetare manuală a sticlei. Totul în materie de sticlă plană este știut de profesioniștii care lucrează în cele două companii partenere și dezvăluit clienților prin produsele oferite de ei. Sunt oameni formați la locul de muncă, captivați de meseria lor și care întrunesc toate calitățile necesare postului. Sunt mereu acolo pentru clienți, fie că este vorba despre o consiliere, fie că este vorba despre cerințele sofisticate ale designerilor și arhitecților.
Pe Calea Șurii Mici, nr. 39, firma Segani are un depozit care se întinde pe o suprafaţă de 3000 de metri pătrați, unde se depozitează sticla folosită de atelierele Segani, dar și cea redistribuită către clienții procesatori de sticlă plană și oglindă, din județ și județele din centrul țării. Pe strada 9 Mai, nr. 50, sunt atelierele Segani. Aici povestea se schimbă. Sticla se taie, se șlefuiește, se găurește, se montează în ramele de lemn, pvc sau metal a ferestrelor, se realizează oglinzi de diferite grosimi și modele, se oferă rame pentru tablouri și servicii de înrămări de tablouri, fotografii, picturi, goblenuri etc. Atelierele Segani răspund tuturor cerințelor clienților legate de sticla plană, oglindă și rame de tablouri. Se adresează atât persoanelor fizice, cât și companiilor. Ideile propuse sunt studiate și dezbătute astfel încât să se găsească soluția optimă pentru a satisface clientul într-un mod profesionist.

Vitralii și sticlă termoizolantă

La As Glass sticla plană se îmbină cu arta, pentru că aici începe povestea fascinantă a vitraliilor. Vitraliul este acel tip de sticlă decorativă realizată prin îmbinarea mai multor feluri și culori de sticlă, cu fir de plumb. La As Glass sunt produse atât vitraliile, cât și bevelsurile fațetate manual, în privința celor din urmă fiind singura firmă producătoare din România. Firma are un portofoliu larg de modele, însă clientul poate veni oricând cu propriile modele și idei. De altfel, tot aici se realizează și vitralii moderne, prin printare cu răşină și coloristică diversă, realizate cu utilaje CNC, de ultimă generație. De asemenea, As Glass desfășoară și o activitate de distribuție feronerie, accesorii și profile PVC Ramplast, pentru industria ferestrelor termopan, activitate care completează pachetul de servicii oferit clienților care apelează la fabrica ce este specializată în producția de geamuri termoizolante, geamuri decorative, personalizate prin șablare, acea mătuire uniformă, sau după model, a diferitelor geamuri.

Magazin-atelier: Str 9 Mai, nr. 50
(colţ cu str. Felinarului)
Telefon/fax: +40 269 216661
mobil: +40 728 831433