Policlinica Medica – Ai grija de tine!

„Înţelepciunea înseamnă prevenţie,este profilaxia
sufletului şi a trupului” Michelle Popescu

Policlinica Medica dedică anul 2014 prevenţiei, oferindu-vă dumneavoastră pacienţilor noi programe private
de sănătate „Ai Grijă de Tine”

Policlinica Medica îşi doreşte prin programele private de sănătate, să protejeze întreaga familie, copiii, persoanele tinere active şi persoanele de vârsta a treia.

Profită acum de pachetele medicale promoţionale din cadrul
PROGRAMULUI PRIVAT DE SĂNĂTATE
„Ai Grijă de Tine”

Pachetul medical Piticot (135 lei):

Evoluţia rapidă a copilului tău impune monitorizarea stării de sănătate, pachetul medical Piticot este conceput special pentru tine.
» Analize de laborator (examen coproparazitologic, sumar de urină, exudat faringian şi exudat nazal)
» Consult pediatric
» Ecografie pediatrică
» Testarea gradului de imunitate (măsurarea cantităţii de antioxidanţi din organism) prin metoda non-invazivă cu ajutorul scannerului Biofotonic

Pachetul medical Dinamic Lady (250 lei):

Pentru a face faţă cu succes unei vieţi solicitante şi dinamice este important să te menţii mereu în formă. Profită de pachetul de sănătate Dinamic Lady care cuprinde:
» Set de analize standard (Hemoleucograma, Glicemie, Colesterol, Trigliceride, TGO, TGP)
» Consult endocrinologic
» Consult ginecologic (test Papanicolau)
» Consult interne
» Ecografie sân
» Ecografie tiroidă

Pachetul medical Activ Family (350 lei):

Activităţile şi responsabilităţile zilnice îţi epuizează energia şi afectează starea de sănătate.Vino şi preîntâmpină orice problemă folosind pachetul de sănătate Activ Family, conceput special pentru tine:
» Consult cardiologic plus EKG
» Consult endocrinologic
» Consult ginecologic
» Consult urologic
» Consult gastroenterologic
» Ecografie abdominală

Pachetul medical Senior (650 lei):

Pentru că vrei să rămâi mereu tânăr şi cu dorinţa de a trăi activ până la orice vârstă, protejeaza-ţi sănătatea prin intermediul pachetului medical Senior conceput special pentru tine.
» Consult cardiologic( EKG )
» Consult ginecologic
» Consult urologic (PSA)
» Consult gastroenterologic (colonoscopie sau endoscopie digestive superioară)
» Ecografie abdominală

Pentru a oferi avantaje suplimentare policlinica Medica lansează în premieră în Sibiu, Cardul Avantaj cu acumulare de puncte.
Clientul poate beneficia de acest card fie în urma unei consultaţii la orice specialitate în cadrul Policlinicii, fie completând formularul la receptie.
În cadrul programului privat de sănătate „Ai Grijă de Tine”, cardul Avantaj oferă flexibilitate maximă în folosirea punctelor acumulate, informare continuă cu privire la promoţii şi reduceri oferite lunar prin newsletterul policlinicii, acces la toate serviciile medicale cu reduceri semnificative, şi nu în ultimul rând preţuri reduse.
Acest card oferă reduceri semnificative atât în cadrul policlinicii noastre cât şi la partenerii noştri de discount, membrii asociaţiei Ethica, farmacii unde reducerile sunt cuprinse între 7-25%.
Punctele acumulate pe card reprezintă un procent semnificativ din valoarea banilor cheltuiţi de dumneavoastră în cadrul policlinicii noastre. Conform unei scheme de bonificaţie, posesorul de card împreună cu toţi membrii familiei vor putea beneficia de servicii de sănătate oferite gratuit în cadrul Programului „Ai Grijă de Tine”. Astfel, acest card îţti oferă posibilitatea economisirii banilor cheltuiti în cadrul Policlinicii Medica.

Asociaţia „MEDICA – AI GRIJĂ DE TINE”

este creată special pentru a veni în ajutorul persoanelor defavorizate social. Cu ajutorul dumneavoastră şi împreună cu dumneavoastră donând cei 2% din impozitul pe venit, să îi ajutăm pe cei mai puţin norocoşi decât noi. Ajutorul oferit persoanelor prin programe sociale de sănătate ne va aduce cea mai mare mulţumire sufletească nouă şi dumneavoastră. Formularul 200 se poate completa la recepţia policlinicii Medica din Sibiu, Calea Dumbrăvii numărul 107 sau se poate descărca de pe site-ul www.policlinicamedica.ro. Membru fondator: Aldea Daniela Florina