Principiile si valorile Faurecia

Principiile si valorile Faurecia

Principiile Faurecia

Bazandu-se pe inovatie si technologie, Faurecia optimizeaza continuu performanta serviciilor oferite catre clientii sai in termeni de confort, siguranta, calitate si protectia mediului.

Viziunea Faurecia este de a deveni lideri globali în fiecare dintre liniile noastre de produse. Vom face acest lucru concentrându-ne pe satisfactia clientului, devenind referinţe pe piaţa de echipamente şi deservind cei mai importanti producători de automobile. Scopul nostru tinteste o crestere rapida in cadrul pietei de specialitate si o profitabilitate durabilă. Ne străduim pentru perfecţiunea tehnică şi sunt inspirati de pasiunea pentru automobile.

Valorile Faurecia

Valorile sunt standarde de evaluare după care un angajat înţelege ce aspecte legate de muncă sau de mediul de muncă (ce comportamente, ce atitudini) sunt bune, sau preferate, sau recomandate, şi care este importanţa lor în acel mediu sau în acea organizaţie.

Ne-am angajat sa cream un mediu motivant, sanatos si sigur pentru toti angajatii din intreaga lume. Viitorul nostru individual si colectiv este ghidat de cele 5 valori fundamentale ale Grupului: Responsabilitate – Transparenta – Spirit de echipa – Dedicare – Imbunatatire continua.

Principii Faurecia - Microsoft Word

Principii Faurecia - Microsoft Word_2

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?