Profesionalism, profunzime şi calitate, marca Flaro

Flaro este o companie care deţine o bogată moştenire culturală, cu o echipă care defineşte brandul. Producţia în cadrul companiei nu este o poveste despre fabrici noi, este o poveste despre loialitatea şi entuziasmul unor oameni care învaţă să lucreze într-un mod cu totul diferit. Flaro este o companie care se dedică aşteptărilor clienţilor.

Istoricul firmei spune că, la 18 decembrie 1922, îşi începe activitatea la Sibiu societatea Gratioza, o societate înfiinţată cu participarea capitalului străin. Acela a fost startul. În anii ce au urmat, întreprinderea se transformă, evoluează, se reorganizează, se comasează cu alte firme,
iar în final, în 2010 ajunge să fie înfiinţat Flaro Holding, ce include Flaro Prod, Flagav şi Oro Silver. În iulie 2011 TÜV SUD acorda companiei FLARO PROD certificatul de calitate ISO TS 16949: 2009, specific furnizorilor din industria auto. Afacerea este consolidată prin intermediul clienţilor actuali, creşte prin asimilarea de proiecte noi şi îşi propune o mai bună poziţionare pe piaţa furnizorilor de subansamble pentru industria auto. Aceasta este de fapt şi misiunea companiei: să ocupe o cât mai bună poziţie prin atingerea nivelului de performanţă aşteptat de clienţii actuali, dar şi de cei potenţiali, utilizând aplicaţii tehnologice de ultimă generaţie. Scopul Flaro nu este acela de a imita la suprafaţă, ci de a evolua în profunzime. Întregul personal Flaro contribuie la garantarea satisfacţiei clienţilor.

Produse şi servicii marca Flaro
Flaro colaborează cu furnizori atestaţi care asigură servicii de calitate. Produsele companiei sunt destinate domeniului auto, fiind unul dintre principalii producători de elemente mici şi subansambluri pentru industria auto. Realizează repere complexe pentru sistemul de iluminat al maşinii, sistemul electric, cutia de viteze, repere care contribuie la securitatea în mers a autovehicului şi multe altele. Şi în domeniul electrotehnic vine cu o gamă variată de produse.

Papetăria şi birotica produsă sub brand Flaro sunt deja o tradiţie pentru România şi nu numai. Nu în ultimul rând, există şi producţia de mercerie şi uz gospodăresc. În gama serviciilor companiei Flaro, se numără injecţia maselor plastice, prelucrări metalice prin ştanţare şi îndoire, acoperiri metalice, asamblare manuală, strunjire CNC şi prelucrare PVC. Una dintre dimensiunile după care se ghidează Flaro este integritatea în afaceri, urmărind în acest sens competiţia loială şi accentul pus pe conduită. Flaro a evoluat pe un trend ascendent, dezvoltându- şi baza de clienţi, concomitent cu asimilarea de produse noi.

Flaro Prod SA
Strada Râului, nr. 33, 550109