ProLanguage – excelenţă în predarea limbilor străine

  • 0 comentarii

7 ani experienţă în elaborarea şi implementarea programelor de formare în domeniul limbilor străine

Peste 77.000 ore de curs

Peste 700 cursanţi

Peste 90% rată de promovabilitate teste

 

Dorinţa de a contribui la succesul organizaţiilor cu care colaborăm.

 

Ne-am dezvoltat ca Centru de Excelenţă pentru învăţarea Limbilor Străine pentru a răspunde la cât mai multe necesităţi în acest domeniu: învăţare (cursuri şi programe de formare personalizate, cursuri pentru examene şi certificări internaţionale, evaluare (testare şi examinare) şi traduceri.

În prezent, ProLanguage este furnizorul celei mai variate game de cursuri de limbi străine din Sibiu, organizând atât cursuri corporate cât şi în regim open, pentru adulţi şi copii.

 

Cursurile de limbi străine ProLanguage

 

Pentru că dorim să contribuim la succesul organizaţiilor cu care colaborăm, am creat cursuri de limbi străine adaptate diverselor domenii de activitate, vizând dezvoltarea abilităţilor de comunicare cu aplicabilitate la locul de muncă. În exclusivitate în centrul nostru, angajaţii companiilor beneficiază de programe de training personalizate 2-în-1: învăţarea unei limbi străine şi formare de abilităţi specifice de comunicare.

Personalizându-ne serviciile pe nevoile şi aşteptările specifice fiecărui client corporate din diverse domenii de activitate, ne-am extins gama de cursuri şi servicii creând cea mai diversificată gamă de cursuri de limbă engleză din Sibiu dar şi de limba italiană, franceză, germană şi spaniolă.

Pe lângă utilizarea metodelor de predare moderne, experienţa noastră constă şi în gestionarea diverselor tipuri de cursuri: generale, de specialitate pe domenii de activitate, de dezvoltarea abilităţilor specifice de comunicare sau pentru certificări internaţionale, cursuri one-to-one pentru middle şi top management cât şi de grup (până la 180 de cursanţi în cadrul aceleiaşi companii), în sistem de organizare extensiv sau intensiv.

Beneficii pentru companii

Înţelegând nevoile specifice corporate, oferim companiilor servicii lingvistice complete, de la cursuri de limbi străine la sisteme de evaluare (testare iniţială şi examinare) şi monitorizare a progresului, traduceri şi consultanţă în domeniul limbilor străine.

Prin serviciul nostru personalizat de Evaluarea personalului, angajatorii pot afla rapid nivelul de competenţe lingvistice al angajaţilor sau al potenţialilor candidaţi pentru un post în cadrul companiei, beneficiind totodată de consultanţa de specialitate în alegerea, elaborarea şi implementarea cursului optim.

Uşor, plăcut, metodic!

Pentru a obţine rezultate imediate, utilizăm cele mai noi concepte şi metode de predare a limbilor străine, o abordare plăcută şi eficientă a modului de predare şi învăţare – metoda interactivă, aplicând conceptul de Learning by Doing – Învăţare prin acţiune şi de inteligenţe multiple în cursurile pe care le susţinem.

Cursanţii noştri apreciază în mod special uşurinţa prin care reuşesc să înveţe o limbă străină sau să îşi îmbunătăţească abilităţile de comunicare. Le oferim cel mai bun suport de curs al editurilor de prestigiu din străinătate şi mijloace diversificate de învăţare.

Cursurile noastre ne-au recomandat de-a lungul timpului, an de an tot mai multe companii alegând să înveţe cu noi. Suntem încurajaţi în permanenţă de aprecierile cursanţilor, convingându-ne să continuăm, să dezvoltăm noi servicii şi proiecte.

 

 

 

 

Contact:

Pro Language

Str. Someşului Nr.3, Sibiu.

www.prolanguage.ro

office@prolanguage.ro

info@prolanguage.ro

Tel: 0744-795396;

 

 

septembrie 21, 2013

caută

Articole, Evenimente, Produse, Cariere, Producători Sibieni

Joburi în Sibiu

DESCRIERE\r\n\r\n\r\nSC SOMA SRL angajează lucrător necalificat în domeniul salubrității, pentru postul de înc...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru:...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru ...
Cu 119 ani de succes în automotive, 40 de locaţii internaţionale şi 50.000 angajaţi, Kromberg & Schub...
Soma Sibiu angajează! Căutăm șoferi profesioniști și șoferi profesioniști cu atestat pentru automacara...
\r\n Salariu de incadrare fix\r\n Bonusuri performanta/productivitate\r\n Tichete de masa de 20 lei/zi\r\n Prime d...
Principalele responsabilitati:\r\n\r\n Verifica semifabricatele si produsele finite din punct de vedere calitat...
Principalele responsabilitaţi:\r\n\r\n Operarea echipamentelor de productie\r\n Verificarea calitatii produsu...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie res...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie org...