Recunoasterea performantei – Top Tech si HP un parteneriat de top

TopTech a primit din nou recunoasterea colaborarii excelente desfasurata si in acest an cu producatorul HP.
Pentru anul 2013 Top Tech a primit premiul pentru BEST HP PRINTING AND PERSONAL SYSTEMS OVERALL PERFORMING PREFERRED PARTNER- cea mai buna activitate pe segmentele consumabile ,echipamente de printing,statii ,notebook-uri,monitoare accesorii , cu actiuni si realizari deosebite pentru fiecare din ele.

Certificarile aduc importante beneficii clientilor firmei TopTech: preturi preferentiale atat pentru echipamentele cat si pentru consumabilele HP, consultanta oferita de personal calificat prin cursurile organizate de HP in Romania, asistenta tehnica, service specializat si nu in ultimul rand garantia calitatii produselor distribuite.

Top Tech pune la dispozitia clientilor sai o gama completa de echipamente pentru acasa si birou, raspunzand necesitatilor oricarui tip de afacere: de la intreprinderi mici si mijlocii la afaceri la nivel national si international. Fideli valorilor cu adevarat importante: calitate, mobilitate, inovatie, TopTech si HP furnizeaza solutii integrate, care sa raspunda perfect exigentelor in ceea ce priveste raportul calitate / pret.

HP acorda si recertifica statutul de Preferred Partner numai acelor companii care se remarca atat prin complexitatea si varietatea solutiilor HP oferite cat si prin capacitatea de a acorda consultanta pentru identificarea solutiei HP care sa raspunda cel mai bine nevoilor clientului.

Firma TopTech a implinit anul acesta 21 ani de activitate si are sedii in Sibiu, Deva, Medias , Timisoara , Alba Iulia si Cluj-Napoca – zone in care ocupa pozitii de top printre firmele distribuitoare de echipamente si solutii IT.
Pe langa parteneriatul cu HP ,TopTech este de asemenea, Gold Official Dealer Toshiba, Partener Microsoft , Office Partener Xerox ,Accredited Partner Canon.