Reveline, arta produselor din piele naturală 100%

Reveline, arta produselor din piele naturală 100%

Firma Reveline s-a impus pe piaţă cu o gamă diversificată de produse din piele, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Produsele Reveline sunt recomandate de calitatea lor, dar şi de originalitate. În magazinele Reveline se găsesc ultimele noutăţi în materie de haine de modă ce respectă cele mai înalte standarde, oferind clienţilor durabilitate şi bun gust la cel mai bun preţ.

 

Primele file din istoria firmei Reveline se scriu în anul 1998, când se înfiinţează ca o societate dedicată întru totul confecţiilor din piele naturală.
Este o unitate privată, cu capital integral românesc şi are ca principal obiect de activitate producţia de confecţii din piele 100% naturală . Realizează cu succes modele pentru toate gusturile, folosind o paletă largă de culori. Dar Reveline nu se opreşte aici şi, deoarece cei mai importanţi sunt clienţii, execută la comandă, prestări servicii şi reparaţii haine piele. Bazându-se pe profesionalism şi conştienţi că menţinerea pe actualele pieţe de desfacere impune necesitatea creşterii competivităţii produselor realizate de Reveline, soluţiile au venit de la sine.
Pe parcursul anilor, firma Reveline s-a extins, aprovizionând cu marfă mai multe magazine din ţară şi străinătate. În prezent, spaţiul de producţie se întinde pe o suprafaţă de 300 metri pătraţi şi cuprinde un magazin de prezentare, cu sediul la Sibiu. Produsele firmei Reveline sunt atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, iar pe lângă îmbrăcăminte, cuprind şi o gamă largă de accesorii. O parte din aceste accesorii sunt curele, genţi, pantofi, toate din
piele naturală 100%.

REVELINE.pdf - Adobe Reader_2

S.C. REVELINE S.R.L, Sibiu, str. Rahova, nr. 62A
Tel.: 0269.247102, www.reveline.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?