Roşu, calitate şi renume

Roşu, calitate şi renume

De peste 19 ani oferim performanţă, calitate, punem suflet şi pasiune în fiecare dintre produsele noastre, construim parteneriate solide şi puternice cu fiecare dintre clienţii şi colaboratorii noştri. Experienţa, eficienţa, prestigiul, sunt câteva dintre atuurile cu care Roşu SRL se poate mândri. Cu o experiență de peste 13 ani în executarea și montarea confecțiilor metalice și cu o practică de 19 ani în fabricarea de încălțăminte și marochinărie, Roșu SRL a parcurs o cale stabilă de dezvoltare, asigurând clienților succesul prin produsele realizate.

 

Roşu SRL are un număr de 320 de angajaţi, fiind specializată în fabricarea încălţămintei de protecţie, a articolelor de voiaj şi marochinărie, în  realizarea de confecţii din inox şi echipamente pentru industria cărnii. Structura firmei permite administrarea eficientă a fiecarei linii de produs şi este rezultatul unor ambiţioase planuri strategice orientate spre client. Preocuparea necontenită pentru modernizare, prin dotări cu utilaje performante precum şi asimilarea de tehnologii moderne, au dus la obţinerea unor rezultate remarcabile, în domeniul producţiei de utilaje pentru industria cărnii şi a confecţiilor metalice din oţel inoxidabil. Astfel, în ceea ce priveşte industria cărnii, Rosu SRL este în măsură să execute şi să monteze linii complete de abatorizare bovine şi porcine, realizându-se utilajele tehnologice pentru acestea, o gamă variată de piese de schimb şi scule, precum şi consilierea şi asigurarea asistenţei tehnice necesare tuturor clienţilor.

 

Ce ne reprezintă: valoarea, experienţa, calitatea

Roșu SRL a finalizat peste 47 de abatoare, care în momentul de față își desfășoară producția în industria cărnii. De asemenea, firma a avut colaborări de success cu firme din Italia, Spania și Belgia pentru producerea de echipamente speciale. Noutatea adusă pe parcursul acestui an, este proiectarea, asamblarea și montarea unui abator pentru prelucrarea de rapană.  Pe parcursul activităţii, firma s-a dezvoltat mult, făcându-se investiţii majore în echipamente şi retehnologizare. 5% din producţia firmei este destinată pieţei locale, restul de 95%  fiind adresată exportului în ţări precum Italia, Belgia, Austria, Germania, Spania.

Clienții beneficiază de implicarea totală a firmei  în ceea ce privește înțelegerea necesităților, dezvoltarea conceptului, proiectarea, montarea dar și service-ul produselor pe care le comercializează. Implicarea partenerilor este o parte esenţială a modului în care se îndeplinesc obiectivele de a fi o companie model. Firma stabileşte o strânsă legătură cu clienţii, ca parte a activităţii de afaceri de zi cu zi.

 

Încălţăminte de protecţie

Secţiile de încălţăminte şi marochinărie, permit pe lângă o producţie calitativă şi o economie maximă de material şi forţă de muncă, eficientizând timpul de lucru şi uşurând prelucrarea. Secţiile lucrează exclusiv produse pentru export, eficienţa şi seriozitatea, precum şi stabilirea clară a ţelurilor fiind decisive pentru livrarea la timp şi în condiţiile de calitate impuse. În atelierele firmei se foloseşte materie primă atent selecţionată, toate produsele realizate fiind confecţionate din piele de cea mai bună calitate.

Managementul modern şi dinamic au făcut ca Roşu SRL să fie considerată o companie de prestigiu, orientată întotdeauna spre calitate şi performanţă.

 

Contact:

SC Roşu SRL

Adresa: Str Grîului, Nr.27

Sibiu, 550039

Tel: conf.metal:+40 269 229 261

încălţăminte:+40 260 228 287

Fax: conf. metal: +40 269 229 220

încălţăminte: +40 269 229 076

E-mail: office@rosu.ro

Web: http//www.rosu.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?