Rubin eleganţa bunului gust

Rubin eleganţa bunului gust

La Rubin totul se face ca la carte. Nimic nu este lăsat la întamplare. Fiecare detaliu e migălit și șlefuit până ce atinge perfecțiunea. Atmosfera te cucerește încă de la început prin decorul elegant și stilat. Meniul e bogat în preparate delicioase și fine, pregătite după rețete clasice, folosind ingrediente proaspete și atent selecționate.

Rubin este una dintre firmele de top ale Sibiului, din domeniul restaurantelor, serviciilor de catering sau organizare de evenimente. Excelează nu doar prin meniuri de calitate, dar și prin diversitatea serviciilor oferite. Ambianța naturală și liniștea, îmbinate cu condițiile excelente de cazare, proximitatea față de client și multitudinea bunătățiilor culinare din bucătaria românească și internaţională au transformat Pensiunea Rubin în locul de cazare preferat de oamenii de afaceri, precum și de turiștii sau familiile cu copii ce vizitează Sibiul.
Rubin se bazează pe o experienţă de peste 6 ani în alimentaţie publică şi catering, punând la dizpoziţia clienţilor săi un meniu variat, gândit pentru ei, pentru a asigura o alimentaţie diversificată, sănătoasă şi echilibrată atât de necesară pentru fiecare zi.
Fie că doriți să petreceți o seară plăcută în oraș, să serviți masa de prânz rapid și convenabil, să zăboviți în fața laptopului la o cafea bună și un desert delicios sau să savurați o salată sănătoasă, Rubin este locul ideal de întâlnire pentru servirea mesei sau sărbătorirea unui eveniment de neuitat.
Rubin dispune de două bucătării amenajate conform normelor de igienă şi sănătate publică, cu utilaje de ultimă generaţie, personal pregătit, permanent controlat şi perfecţionat pentru a fi în pas cu noile cerinţe în domeniu. Nu în ultimul rând, se acordă o grijă deosebită ca mâncarea preparată să fie transportată în cele mai bune condiţii şi să fie livrată conform cerinţelor. Pentru că Rubin nu se dezminte în calitatea şi atenţia acordată serviciilor oferite, alte firme de marcă din Sibiu apelează la serviciile de catering sau la servirea mesei în restaurant.
Anul 2013 a adus pentru Rubin multe îmbunătățiri, de la redecorarea restaurantului și certificarea HACCP până la parteneriatele încheiate cu festivaluri importante din Sibiu. Atât pensiunea, restaurantul, cât și serviciile de catering au avut rolul de parteneri pentru proiectul Balul Tinerilor Artişti, organizat de Asociaţia Produs în Sibiu, concertul „Simply the best – Povestea Naiului cu Radu Nechifor”, Focus Festival, Media Music Awards şi pentru expozițiile Sibiu Wedding Days și Sibiu Baby Days. Prin acestea, vizibilitatea şi promovarea Rubin-ului a fost una mult mai bună, reușind să se implice în susținerea comunității și în viața culturală a oraşului Sibiu.
Restaurantul Rubin și Salonul de evenimete Adore au fost certificate HACCP, asigurând astfel un sistem de management al siguranței alimentelor și producerea acestora.
Apetisant și elaborat, călduros și primitor, Rubin este locul ideal pentru orice fel de eveniment sau aniversare.

Tel: 0269 207 681
Restaurant Rubin
Piaţa Crişan Nr. 7C, Sibiu
www.alarubin.ro
Salon de Evenimente Adore
Piaţa Cibin Nr. 5, Sibiu
www.adorevents.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?