RUD „Un lanţ este rezistent cât cea mai slabă verigă a sa!”

  • 0 comentarii

Suntem un concern internaţional de familie, care oferă soluţii inovatoare de sisteme de lanţ şi componente pentru cele mai diverse aplicaţii în domeniu.

Compania RU Kettenfabrik Rieger & Dietz, a fost fondată de către Carl Rieger şi Friedrich Dietz în anul 1875. Grupul RUD se află, în prezent, în proprietatea familiei Rieger. Prima fabrică a fost înfiinţată în Germania, în Unterkochen, în anul 1875. Cu peste 135 de ani de experienţă, dezvoltăm sisteme de lanţuri şi componente pentru diferite aplicaţii, bazate pe lanţ rotund. Soluţiile noastre sunt inovatoare, orientate spre viitor, pentru diferite probleme, prin sisteme variate de lanţuri, piese şi componente, în diferite forme şi multiple moduri de utilizare. Toate produsele noastre sunt rezultatul aspiraţiei spre creativitate şi perfecţiune în domeniile noastre forte de activitate: modelare, sudură, tratament termic şi
tehnologia suprafeţelor. RUD la Sibiu Decizia de a înfiinţa o filială RUD în Sibiu şi de a reloca întreaga producţie de lanţuri antiderapante in România a fost luată în 2003 în contextul concurenţei tot mai puternice din acest sector de activitate şi al presiunilor de a scădea costurile de producţie. La început a fost închiriată o hală unde s-a demarat cu montajul lanţurilor antiderapante, după care a urmat achiziţia terenului, construcţia halei de producţie unde, în final, pe lângă montajul final au fost aduse utilajele de producţie pentru fabricarea lanţului metraj şi a componentelor pentru lanţurile antiderapante. Creşterea continuă a activităţii şi performanţei firmei noastre se reflectă în investiţiile efectuate în ultimii ani la sediul nostru din Sibiu. De exemplu, în perioada 2008-2010 s-au făcut investiţii de 1,7 milioane euro pentru extinderea halei de producţie şi a spaţiului administrativ cu încă 3600 mp. În acest moment, suprafaţa totală construită la sediul nostru central din Sibiu este de aprox. 6800 mp, la care se vor adăuga în curând alţi 3400 mp, odată cu finalizarea construcţiei demarate. În viitor, vom continua investiţiile pentru creşterea capacităţii de producţie de lanţuri prin achiziţionarea de noi utilaje!

Produse de calitate maximă
Acesta este laitmotivul producţiei de lanţuri de calitate, având la bază un sistem de asigurare  calităţii în producţie, certificate conform DIN ISO 001. La ridicare, ancorare şi transport, lanţurile RUD garantează pentru calitate, inovaţie şi siguranţă. Pe zăpadă şi gheaţă sau chiar şi în cele mai grele condiţii de teren, lanţurile antiderapante RUD asigură siguranţă, oferind sisteme de montaj inovativ şi durată de viaţă îndelungată.
Lanţurile de protecţie RUD ofera protecţie suprafeţei de rulaj şi a flancului anvelopei pentru utilajele din industria minieră. De asemenea, Mobilierul Urban de calitate produs de firma noastră rezistă celor mai grele condiţii meteo şi se integrează armonios cu mediul înconjurător!

 

RUD Florian Rieger SRL
Str. Europa Unită, nr. 4,
550052 Sibiu / Romania
Tel.: +40 269 203 600,
Fax: +40 269 203 620
E-mail: office@rud.ro
Website: www.rud.ro

septembrie 26, 2013

caută

Articole, Evenimente, Produse, Cariere, Producători Sibieni

Joburi în Sibiu

DESCRIERE\r\n\r\n\r\nSC SOMA SRL angajează lucrător necalificat în domeniul salubrității, pentru postul de înc...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru:...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru ...
Cu 119 ani de succes în automotive, 40 de locaţii internaţionale şi 50.000 angajaţi, Kromberg & Schub...
Soma Sibiu angajează! Căutăm șoferi profesioniști și șoferi profesioniști cu atestat pentru automacara...
\r\n Salariu de incadrare fix\r\n Bonusuri performanta/productivitate\r\n Tichete de masa de 20 lei/zi\r\n Prime d...
Principalele responsabilitati:\r\n\r\n Verifica semifabricatele si produsele finite din punct de vedere calitat...
Principalele responsabilitaţi:\r\n\r\n Operarea echipamentelor de productie\r\n Verificarea calitatii produsu...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie res...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie org...