SAGE FOREST sustine „De ce esti mandru ca esti sibian?”

SAGE FOREST sustine „De ce esti mandru ca esti sibian?”

Firma SAGE FOREST SRL a fost fondata in anul 1991 de catre ing. Emil Gaina, avand ca principal domeniu de activitate prelucrarea lemnului. Daca la inceput activitatea s-a desfasurat intr-un spatiu mic, cu trei  angajati si cateva utilaje, astazi dispune de o baza tehnico-materiala optima pentru a asigura produse de calitate.

Principalele produse executate sunt semifabricate sau produse finite din lemn, elemente necesare constructiilor din lemn: structuri de rezistenta (stalpi, grinzi, centuri, etc.), astereala profilata, lambriu, podele (dusumea), elemente pentru scari din lemn (trepte, balustrii, mana curenta, etc.), elemente pentru balcoane si garduri, diverse rame profilate din lemn, mic mobilier rustic.

Activitatea de productie consta in prelucrarea lemnului in obtinerea semifabricatelor si a produselor finite precum si executie si montaj case si cabane din lemn, mansardari, amenajari interioare si exterioare, seminee, scari, terase, foisoare, mobilier de gradina, majoritatea acestor lucrari fiind cu caracter unicat

.2

Fabrica se afla in judetul Sibiu, loc. Sadu-Tocile, str. Sadului nr.378. Aici se gaseste o expozitie permanenta a produselor noastre din lemn : cabane, mansarde, terase, foisoare,mobilier de gradina, , scari interioare, podele, lambriuri, elemente de balcon etc.

5

Avand peste 22 ani experienta in domeniu si orientandu-se in permanenta spre nevoile si preferintele clientilor, SAGE FOREST a reusit sa ocupe un loc important pe piata constructiilor din lemn avand un bogat portofoliu de lucrari in zona Sibiului cat si in alte orase din tara.

Orice alte informatii si comenzi se pot obtine la tel. 0722562177 sau pe www.sageforest.ro

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?