SC Terra Techo Foraj, experți la mare adâncime

SC Terra Techo Foraj, experți la mare adâncime

SC Terra Tehno Foraj este singura firmă din județul Sibiu care execută foraje de puțuri pentru apă de mare adâncime. O companie care investește permanent în achiziționarea de tehnologii de foraj de ultimă generație, în instruirea specialiștilor și a întregului personal, puând pe primul loc satisfacția clientului, prin calitatea serviciilor. Este o firmă flexibilă, cu un portofoliu bogat, experți ai forajelor și a serviciilor ce aparțin acestui domeniu.

Atunci când vorbim despre foraje, gândul ne pleacă la celebrele puțuri forate, din care țâșnește petrol și în jurul cărora s-au creat o mulțime de povesti celebre. Ei bine, pământul Sibiului are ceva mult mai valoros decât aurul negru și anume, apa, sub toate formele ei benefice. Orice clădire, casă, construcție, hală sau localitate are nevoie de alimentare cu apă. Dar la fel de importantă ca apa este și firma care știe cum, și are cu ce să o aducă la suprafață. În județul Sibiu este o singură firmă care execută foraje de puțuri de apă de mare adâncime. Este vorba despre SC Terra Tehno Foraj SRL una dintre puținele companii de gen, rămase în piață. Ce a făcut diferența? Experiența vastă în domeniul forajelor subterane; utilajele din dotare care sunt utilaje industriale, echipamente, materii și materiale de ultimă generație și nu în ultimul rând personalul calificat, cu o experiență de peste 20 de ani în acest domeniu. Apărută pe piață în anul 2010, compania a început să se dezvolte rapid datorită cererii mari de servicii. Profesionalismul, experiența, acuratețea lucrărilor pun la dispozitia clienților o gamă largă de servicii, compania fiind specializată și în execuția de studii geologice, hidrogeologice și hidrologice. Studii atât de indicate și obligatorii pentru obținerea de avize atunci când achiziționezi un teren. De asemenea, SC Terra Tehno Foraj SRL execută foraje pentru alimentări cu apă de mare, medie și mică adâncime, pentru apă potabilă, minerală și termală. Dincolo de aceste foraje, compania realizează și sisteme complexe de alimentări cu apă potabilă, apă industrială, alimentări cu apă de incendiu. Criteriul de bază al companiei Terra Tehno Foraj este axat în mod special pe calitatea lucră-rilor și mulțumirea clienților. De aceea puțurile de apă forate resprectă toate standardele EU de calitate, siguranță și mediu, compania fiind certificată conform sistemelor ISO. Mult mai importat de multe ori decat prețul este calitatea serviciilor prestate. Fiind vorba în mod special de lucrări ascunse, compania Terra Tehno Foraj pune un mare preț pe calitatea serviciilor prestate si pe calitatea materialelor folosite. De pildă, tubulatura folosită – cea de care depinde în mod direct calitatea apei – este de culoare albastră si este special conceputa pentru puțurile de apă de o singura firmă în Romania.

Forări până la 400 ml adâncime

Prin foraj se întelege o gaură verticală cu dimesiuni variabile, executată prin diverse sisteme în scoarța terestră pentru extragerea unei resurse naturale. Utilajele și metodele prin care se execută forajele sunt uneori comune, dar de cele mai multe ori ele sunt specifice unui anumit
gen de lucrare. Numai alegând corect utilajele de foraj în funcție de scopul urmărit se poate obține randament maxim. Compania poate oferi calitatea apei precum și debitul de apă așteptat din puțurile forate pentru orice tip de utilizatori, de la simpli consumatori casnici și până la alimentarea cu apă a unor localități întregi. Se forează cu diametre de până la maxim 440 mm, iar spațiul inelar care se formează ajută la claritatea și calitatea apei deoarece functionează ca unfiltru. Instalațiile de foraj ale companiei de foraje SC Terra Tehno Foraj SRL pot fora până la 400 ml adâncime. Pe de altă parte, compania distribuie diferite tipuri de pompe, hidrofoare, grupuri de pompare, boilere, electropompe și accesorii, electropompe, vase de expansiune, pompe submersibile, pompe de suprafață, hidrofoare. După finalizarea execuției unui foraj pentru apă, compania poate pune la dispoziția clienților săi un sistem complet pentru alimentarea cu apă.

Serviciile companiei SC Terra Tehno Foraj SRL:
Foraje hidrogeologice; foraje puțuri de mare, medie și mică adâncime; denisipări și întreținerea puțurilor; sisteme de pompare și de filtrare ale apei; lucrări de deferizare și dedurizare, de automatizare și de case pentru pompe; analiza calității apei; execuție de studii pentru foraje; foraje pentru prize anodice cu anozi de sacrificiu pentru stații de protecție catodică; foraje pentru pompe de căldură; studii geologice, hidrogeologice șihidrologice; cosultanța și întocmirea documentațiilor tehnice necesare obținerii autorizatiei de gospodărire a apelor și a avizelor necesare; servicii de alimentare cu apă, instalații, echipamente, pompe sumersibile.

 

SC Terra Tehno Foraj SRL
Sediu social: loc. Sadu,
str. Cisnădiei, nr. 510, jud. Sibiu
Punct de lucru: Sibiu, Str. Lemnelor, nr. 42
Tel/Fax: 0726.393.025/0269.233.555
e-mail: office@forajeputuriapa.ro
web:www.forajeputuriapa.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?