SEGANI all about glass

SEGANI all about glass

Tradiţie, experienţă, stabilitate sunt atuuri care fac din firma Segani un partener de top. Dacă treceţi pe strada 9 Mai, cu siguranţă sunteţi foarte familiarizaţi cu atelierul de prelucrare geamuri și oglinzi. Continuând tradiţia familiei, Segani a luat fiinţă în 1993 şi a reuşit să continue şi să dezvolte activitatea sibiană de servicii şi comerţ cu geamuri, oglinzi, rame tablouri. Cu o experiență de 21 de ani, Segani se bucură de o traditie de peste 3 generaţii în domeniul serviciilor, prelucrării geamului, oglinzilor și înrămării de tablouri, fotografii, goblenuri, litografii, postere.

În decursul acestor ani, firma s-a extins, având în prezent 3 puncte de lucru:
– atelierul-magazin din str. 9 Mai, nr. 50, unde vă aşteaptă geamgii specializaţi în manipularea şi prelucrarea geamurilor de diverse tipuri și dimensiuni, a ramelor de tablouri și înrămărilor diverselor lucrări;
– depozitul en-gross din str. Calea Șurii Mici, nr. 39, unde pot fi găsite diverse modele de geamuri, oglinzi, de unde se realizează distribuţia acestora la alte firme și ateliere din Sibiu și din centrul țării;
– fabrica As Glass, partenerul Segani, specializată în prelucrarea şi producţia de geamuri termoizolante, vitralii, geamuri decorative, compartimentări din sticlă securizată (uși din sticlă, cabine de duș, placări cu sticlă color) și distribuție profile PVC Ramplast, armătură și feronerie pentru ferestre termopan.
Atelierul şi magazinul de desfacere sunt profilate pe comerţ şi servicii destinate populaţiei şi agenţilor economici. Puteţi vedea aici o gamă vastă de geamuri, oglinzi, rame tablouri, scule profesionale şi dispozitive pentru procesarea geamurilor.
Depozitul de sticlă este profilat pe importul, achiziţia de geamuri şi oglinzi, depozitare la ladă și foaie, pe distribuţia în centrul țării cu mijloace de transport specializate (autoutilitare cu macara și cu sisteme specializate de transport foi de geam) şi vânzarea en-gross de geamuri și oglinzi.
Dezvoltarea construcţiilor şi a materialelor folosite în construcţii, dezvoltarea sectorului de tâmplărie cu geam termoizolant au dus la constituirea, în 2001, a firmei As Glass, ca partener al companiei Segani. Firma este axată pe producţia de vitraje termoizolante, geamuri bombate şi şlefuite, șablate şi decorative, cabine de duş şi uşi din sticlă securizată, vitralii clasice, overlay şi printate. De asemenea, As Glass se ocupă şi cu comercializarea profilelor PVC Ramplast, feronerie, armături, pervaze pentru cei care produc geamuri termopane. Activitatea firmelor Segani și As Glass este axată în procent de peste 50% pe comerţul cu sticlă, oglinda, materiale pentru tâmplărie PVC şi serviciile aferente acestora, iar 50% activităţii de procesare sticlă, prelucrări speciale faţetări, şlefuiri geamuri, oglinzi. Grupul de firme este capabil, datorită dotării cu utilaje speciale, dar şi experienţei acumulate, să proceseze geam și oglindă cu finisaje speciale, estetice, unice și performante.
O particularitate a firmei este capacitatea de distribuţie a sticlei la nivelul centrului ţării, precum şi realizarea de compartimentări din sticlă securizată. Aceasta este de 3-10 ori mai rezistentă decât cea normală și este folosită la cabine duş, faţade, panouri sticlă, interioare din sticlă, uşi glisante și batante, placări cu sticlă color.

Magazin-atelier: Str 9 Mai, nr. 50
(colţ cu str. Felinarului)
Telefon/fax: +40 269 216661
mobil: +40 728 831433
e-mail: seganisb@yahoo.com
web site: www.segani.ro

Depozit: Str. Calea Şurii Mici, nr. 39, Sibiu
Telefon/fax: +40 0269218665
Mobil: +40 0735894475
e-mail: segani.vanzari@yahoo.com
web site: www. segani.ro

As Glass: Str. Înfrăţirii, nr.4b, Sibiu
telefon: +40 269 227010; +40 269 231301
fax: +40 269 227010; +40 269 231301
e-mail: asglassoffice@rdslink.ro
asglass@rdslink.ro; asglass@yahoo.com
web site: www.as-glass.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?